Saturday, January 8, 2011

macam mane la encik roq update blog..

ohooooiiiii~

ha! hambik ko, tajuk pon dah berbelit lidah nak menyebut....hehe....sebenarnye, aku dapat banyak giler soklan maca mane aku lukis dengan kemas......siap ade tanye, pakai software ape?.......errrrr, kalo "paint" dekat windows tu dikire software, maka, itulah sofware yang aku pakai....(ape punye ayat ni?).....

Makaih! sekali terpanjang mukadimah, back to main point, ade 3 care aku update blog...

Yang PERTAMA,

Yang pertama tu kire standard la.....yang KEDUA plak...

Ha! ambik gambar pon boleh.....tapi kalo camni, kamera kene make sure 5 megapixel keatas.....kalo pakai handphone?....pon boleh gak.......tapi kene edit brightness ngan contrass dier la....

Yang terakhir plak,edit je terus pakai paint , x kire la paint biase, otopon paint window 7, tapi paint window 7 lagi shantek.....huhu
biler aku check balik.....banyak gak gambar yang aku pakai paint....antaranye, entry  kat bawah ni...


aku rase ade lagi....tapi malas nak list semua, korang check la satu2 ye......eh jap2....buat si dia bername Anisa Hang Tuah, Softouch hanim dan Si SWEET Darling....nantikan something...hehehe


21 comments:

  1. arghhh!!! nak pengsan!!!

    cantiknya ur drawings.....!!!

    ReplyDelete
  2. terbaik boh~!
    aku nak lukis2 ni tangan kayu sikit . lukis orang lidi pon jadi cacat . haha

    ReplyDelete
  3. ala aku lukis nnt asik tak jadik je. xpela bace blog ROG je. hehe

    ReplyDelete
  4. i admire ur drawaing...huhuhu

    ReplyDelete
  5. roq..
    i adore ur art & ur painting.
    ah nice!!

    ReplyDelete
  6. salam...


    banyak cara upenya...

    :)) singgah folo ur blog..

    ****247

    ReplyDelete
  7. heheheh gigih ko yerk sekarang... bagsu2..... tlg hapdet akak nyer leh tak? haaaaaaa satu plissss header utk akak utk tahun 2011..... luv u lah ude..(hahhahah bodek)

    ReplyDelete
  8. terbaaik...pandainye lukis...sy kdg2 wat lukisan gak, tp guna mspaint jer..wahahaha terketar2 lukisan guna tetikus kuikui

    ReplyDelete
  9. owww, blog katun;) pasti ada hiburannya tersendiri..

    keep in touch then;)

    ReplyDelete
  10. ko tgok kat bawah widget tu.... ko klik situ.. ada coding n paste... kalo tak paham kita buat sabtu nanti BBQ umah kak pidah

    ReplyDelete
  11. tapi nak buat semua tu mesti kena org berseni gak ek..?

    ReplyDelete
  12. memerlukan kesungguhan tu kalau guna paint je... hahahaha dah anugerah Allah s.w.t haruslah dipergunakan sebaik mungkin

    ReplyDelete
  13. hai roq~~
    nice krtun yg dilukis...
    u gune paint je?? bgus..
    bkn mudah nk guna paint sbnrnye even bnda tu la pling sng, bdk kcik pun ley men conteng2...
    xde software len ke selain paint tuk u draw??
    n u mmg mnt lukis ea?? ade amek ape2 bdg dlm art course ke?
    hehe...sorry bnyk tnye lak..kih2
    salam kenal~~~

    ReplyDelete
  14. pesal katun ko nmpk baik2 je? ko xleh lukis muke nmpk jahat skit ye.. :P

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

men men komen