Wednesday, January 5, 2011

trimas semua.....season of the witch giler horror...

Ohhhooooiiiiii~

yeay! akhirnye dapat gak aku pergi lepaskan nafsu menonton wayang di sponsor oleh NUFFNANG...nak tau entry mane?....nah link......SEASON OF THE WITCH.....by the way...ni gambar tiket...hehe

BEST GILER weh! maklumlah tiket free......aku ingat citer ni ala2 adventure...hero lawan witch pakai kuase ajaib......tapi salah bajet pulak.....citer seram la pulak.....sesuai ditonton bersame awek jika ingin dipeluk.....haha
hahaha....member yang temankan aku dari start citer nak x nak je bukak mate......first scene dah ade hukuman gantung....maunye x horror....tapi scene paling x boleh blah biler pompuan cantik bertukar jadi setann...cibet je....baru ingat nak buat bini....hehehe
hehe......aku memang puas hati giler tengok citer ni.....ape2 pon aku nak ucapkan beriban riban terime kasih kepade mereke2 ini......
MEMET sebagai Driver dan GPS

BELLA, selaku pemilik kerete
ASILAH, rakan menonton wayang......
Tidak ketinggalan, BOYAK....kerane memberi pinjam kamera sony beliau :P
yang teristimewa....of kos lah NUFFNANG kerane bagi tiket free.....heheheh (ayat bodek)
EH! tidak lupe juge kapade follower2 yang ku sayangi kerane selalu bagi komen dan baca entry2 saya.....:)

 hehehe.....nak masuk green hornet punye contest plak la...mane tau menang lagi...haha....

*psssttttt.......aku nak tanye, ok x kalo aku buat blog ade warne?......


27 comments:

  1. syoknye kamu..
    wah..okei jugak kalau blog kamu berwarna2

    psstt..nis suke kartun2 kamu lah..
    lukis kan satu..ngehehe
    bole leeee
    :P

    ReplyDelete
  2. ok lah asa kaler sikit.. takdelah mata aku ni kelabu asap jerk....

    ReplyDelete
  3. ala..arini ramai sungguh wat entry yang buat atie jeles!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. kale oke gk. ni terlalu putih! suci sgt. ahaha.

    ReplyDelete
  5. siyes ak jeles roqqq!!~ HAHAHA

    ReplyDelete
  6. kita pn pi jugak semlm..hehe..mmg skt lengan hencek tunang bila kena genggam kuat² time scene seram² tu..weehuu~ =P

    ReplyDelete
  7. wah seronok nyer dapat tiket free :D wieee.pasnie boleyh belanja kiter pulak !! :D

    ReplyDelete
  8. xde warne pon da cun! hehe. gamba tu comel oh. hihi.

    nak sainnnnnnnn

    ReplyDelete
  9. waah. syok nye.
    ha, bagus gak sekali sekale ade warne. hehe

    ReplyDelete
  10. aikk.. kenapa kawan akak kata tiket dia kena cancell errkk...? ker seat tak cukup?
    Jom Join GA PILIH THEME BLOG

    ReplyDelete
  11. wah! aku suka tengok cite seram2 ni!
    akan diterjah lepas ni!
    btw, comel giler ok kartun2 kau rasa nak picit2! ahahaha~
    ;p

    ReplyDelete
  12. tayah berkaler2. ni identiti ko. hehe

    ReplyDelete
  13. huhu..
    bes tu dpt sponsor..
    hehe..

    ala..
    tak yah la kaler..
    suke la camni..
    hehe

    ReplyDelete
  14. weh.. aku pun dpt tiket nuffnang ni tp aku suh adik aku je yg g.. aku kat melaka kot.. sadis..

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. wah yeke.samela,pegi gak!
    tp x kenal pon.ehehe

    ReplyDelete
  17. xbwk gf ke roq?

    sukanya akak tgk n3 nie...byk lukisan..comelnya roq..akak rase mcm nk cubit je lukisan tu...geram sgt tgk...

    warna ke xwarna ke akak ok je roq...mana2 pun boleh..

    ReplyDelete
  18. ben kata citer ni tak best
    u kata cite ni best
    ohh nampaknya i dalam persimpangan dilema
    nak p ke tak p

    beli avatar dvd box set pon best nih..ehh tetiba

    salam kenal dak roq. blog u rock la sehhh
    maka i terpaksa la memollow.

    ReplyDelete
  19. best la ... sure selalu la menang tiket free hehehe... aiyaaaaaa jangan lupa ajak lenkali...
    as simple as now shud be ok la...

    ReplyDelete
  20. wah, syoknya dapat tiket free... congratz!

    ReplyDelete
  21. jawapan aku, blog ko ade warna ke xde warna, blog ko mmg best! hebat gile ko nye teknik lukis bro..

    ReplyDelete
  22. heheh..kalau lukisan tuh ade warne pun dah okay..sekarang pn dah okay dah td

    ReplyDelete

men men komen