Thursday, January 6, 2011

Mereka kata......milo ais suam dimalam hari......


orait.....ehem2.....ni Bro Ben Ashaari......blogger profesional.......

blog yang korang bukak ni blog aku.......blogger baru plak...huhu.......


blog ni dicipta untuk sekadar berkongsi pengalaman....untuk memahami situasi yang dikatakan, aku kadang2 letak gambar katon banyak banyak....huhu


aku pandai gune software "paint" sahaje...terutame paint window 7...ha!..yang tu dah kire 'master' la kot....huhuh...ceh! bajet giler ah!


kalo x gune paint, aku lukis, scan, edit, pastu post kat blog...


kalo suke katon, silalah follow :)

Sekian, Abda kadabra

8 comments:

  1. weh pakai software pun leh cantik gak katun ek? kalu tak pandai melukis boleh gak ker?

    ReplyDelete
  2. ko lukis pakai ape hah??..ko ada tablet pc ke??..smooth je lukisan..kalau aku pakai mouse confirm hancur..hahaha

    ReplyDelete
  3. akak mmg follow blog roq...selamat melukis ye roq..

    ReplyDelete
  4. hehe sama la.. sy pakai paint gak..
    nice lar awk melukis... smart betul :)
    psst dha follow blog awk :)

    ReplyDelete
  5. dh 4low da sebab cik cujie cuke kartun2 yg roq lukis.. sweettt sgt3! hehehe..
    leh wt duit yaw dri art! =)

    ReplyDelete

men men komen