Monday, January 3, 2011

malam pertame ..........kat U lah!

errrr....entry smalam aku da cakap aku da masuk u balik.....maka makin busylah seperti makcik2 yang sedang mengumpat.....(ape aku cakap ni)..........ha.....first day  lagi klass da start pukol 8.....giler ah!......mate pon rase malas nak bukak.....


pukol 7.40 baru solat subuh.....kalo mak aku tau.....mesti mak aku dah bagi tamparan halilintar kat pipi sedas......bapak pulak bagi sepakan safee salee...........haish~.....dalam malas2 pon, berjalan jugak aku sampai ke kuliah.....jumpe lecturer Thermoynamic yang sememangnye emo....kali ni die ajar Heat Transfer, yang boleh diaplikasikan sewaktu malam pertame.....arghhhh~
Biase la kan.....kelas first mesti introduction je lebey......dengar je la......pastu abis la awal sikit...pergi lak lab Kekuatan Bahan plak.....pon jumpe Tecnician yang sama....En Wildan name beliau
Abang botak tu name dier Gajus.......nak enterprem gak...hahaha.....kasi masuk jelah....yang bestnye......kelas  ari senin ni ade dua je....abis cepat......pastu apa lagi.....tiduuuurrrrrrr je lah yang aku tau........malam baru sempat hapdet..hahaha....

16 comments:

  1. hehehhe..bestnye ade due kelas jeee
    huhu

    mmg tido jela pas habis kelas

    ReplyDelete
  2. sem ni aku baru amik thermo n heat transfer...tp ko dh amik awal dah...pergh..advance giler...nnt ko ajaq aku na...hehe...gud luck!!!

    ReplyDelete
  3. hahahha,, sama la weh. malas gila nak p klas,
    aku lg bosan + sapa ntah wat schedule, ari isnin kelas aku 4ptg smpai 5 jek
    sakit ati giler

    ReplyDelete
  4. lagi satu nak tanya, mcm mana nak lukis2 nih yek ,,sgt berkenan!!!

    ReplyDelete
  5. wah .. bagus2 .. dah stat kelas .. hee .. jgn laa kate pasal jd nerd, nerd2 pon nanti dapat keje, dapat gaji sedap kan ?

    haa, nanti kalo reference buku sama dengan yg dalam list tuh, download laa eh .. hehe

    ReplyDelete
  6. biasalah roq...semester br menjelma stelah lama bercuti...study elok2...

    ReplyDelete
  7. wahh.. dah start kuliah balik.. gud luck!

    ReplyDelete
  8. Azam baru Roq ialah bangun awal pagi..
    Taklah terlajak lagi subuh tu nanti :)
    Comel kartun ni^^
    Nak curik boleh?
    haha

    Datang singgah balik ;P

    ReplyDelete
  9. ahaha, kitorg dalam kelas mengumpat dalam tulisan jawi..
    mmg jahat gile.. budak2x tak dpt bace dgn laju,. hahha

    ReplyDelete
  10. hahaha.. best2.. comey2 kartun ni.. =]

    ReplyDelete
  11. sem ni bru amek thermodynamics..hukhukhuk..
    beznya da lpas

    ReplyDelete
  12. haha selamat menjalani hari - hari anda...~

    ReplyDelete

men men komen