Monday, January 17, 2011

orait....dah tau sape menang.....

ohoooiiii.....

tangan dan mata peserta kontest kecil2an aku konpem laju n pantas giler....jawab betul semua

aku tau ade yang kopi paste je dari blog lain.....sebenarnye.....tu la skill terbaik!!....hahahaha

nah name pemenang kontest kecil2 kecilan....

ShidaHaron

knape ade 8 pemenang?....hehehe......xpelah...x salahkan ?......

knape aku x dapat bukak blog Shuda Haron......errrr???.....

sila hantar gambar korang ke email.....cendawantoxic@yahoo.com......

ni detail yang aku nak.........

1)korang nak latar blakang kat mane?...(putajaya, klcc...paris)
2)gaya ape korang nak....(peace ke, loncat ke)
3)kalo korang nak buat gambar korang seperti naik vespa or superbike pon boleh
4)nak gambar satu family?....boleh...tapi untuk yang dah kawin je....yang bujang jangan gedik2..heheh

ok, jangan lupe mail ye......wehuuuuu

10 comments:

  1. yeeeehaaaaaaaaaa menang gak..hehe..,

    nak naik atas vespa la..hehe

    tggu email aku

    ReplyDelete
  2. wah menang thanks roq
    nati kita email gambar..teruja oh
    tahniah pada korangs yg menang.

    ReplyDelete
  3. alamak!! aku tak menang!! eh aku tak sempat hantar... huhuhu laen kali buat senang sikit Roq's

    ReplyDelete
  4. wah cepatnya ujang..
    tengah pilih gambar, esok akan diemailkan ye roq.

    ReplyDelete
  5. http://comelvscomot.blogspot.com/2011/01/pertandingan-kecil-kecilan-carik-sampai.html

    roq : thanx! ehe, xsangka menang, padahal wat last minit. kihkih. =p

    jap-jap lagi email gambar. nak gambar penuh ke? ehe. xsabar nak tengok hasilnya! =)

    *name aku shida haron, bukan shuda haron. hahaha.

    ReplyDelete
  6. tahniah pd pemmenang..mesti comel giler roq lukis nnti...

    ReplyDelete
  7. yeaaa nadia dapat jugak :)

    nnti kasi gamba k

    ReplyDelete

men men komen