Monday, January 24, 2011

green hornet ........choy level rendah.......

ohoiiiii......

ni hapdate kecil kecilan je...malam tadi....Tengok Green Hornet free.....ingat nak jumpa UJANG kat sane....tapi aku x pasti dier yang mane satu....ingat nak bagi gambar lukisan.......anyway ....thanks NUFFNANG..

aku nak bagi gambar ni.....


ni yang aku maksudkan detail......bukan macam potret tu...huhuh...

*psssstttt~ entry ni tunggang langgang pasal arini kelas start kul 9....habis kul 7 mlam...rehat sejam...sangat hebat kan?.....

19 comments:

  1. wah cantik2..
    siap babai kat aweks nak ngorat tu hehe

    ok.noted.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. salam..moninkk.. slm knl dr che ain.. katun2 ni lkar sndri k?? che ain ske tgok..

    ReplyDelete
  4. alamakkkkk cantik la lukesann ni...tingat kat kampung lak..huhu

    ReplyDelete
  5. ahakss....memang hebat...mate dah cam panda...mihahha

    ReplyDelete
  6. oo..lukisan nak cepat pun cntik~huhu

    ReplyDelete
  7. besh ke cite tuh .. kasi review ckit ..

    ReplyDelete
  8. cantik nya lukisan ni....DeQdEq pun ada gak semalam tgk green hornet nih..

    ReplyDelete
  9. wah... gambo nieh memang menunjukkan ujang seratus peratus... terserlah kegatalan di situ... hehhehe

    ReplyDelete
  10. wah...break sekejap pun ble draw macam nih...terer..terer..

    ReplyDelete
  11. kalau den ah kan. mase sejam tu den tido. ahaha. =p

    ReplyDelete
  12. x dpt pi green hornet sbb entry tak kreatif walaupun penyertaan paling awal...

    ReplyDelete

men men komen