Monday, January 3, 2011

lelaki lebih bernafsu terhadap........

ohoooiiiii.~~.....
hari ni aku nak buat entry yang sebenar-benarnye berlaku dekat aku....mungkin hampir semua laki kot....
sebagai seorang lelaki yang tidak mempunyai buah dada silikon.......saya mengakui....saya sangat menyukai jika perut sya mempunyai six pack ...huk3......

tapi segalanya impian untuk memilikinya seperti sangat tipis gara2 usaha yang seperti "Howt Howt Chicken Shit".........aku ingat nak buat six pack time cuti sem ari tu, balik kolej ingat boley show of la ngan member.....tapi sayang....impian tinggal impian...

KRONOLOGInyer......

Pukol 7 pagi aku ingat nak bagun awal pastu joging dekat  stadium ......tapi...aku x bangun tidor lagi....huhu
xpelah....terlepas jogging , ngantuk punye pasal.....dalam pukol 10 pagi, aku ingat nak buat push-up, BUKAN PUSH-UP BRA!!.......pamping la.......tambah sikit ngan sit-up....kononnye.....tapi sebenarnye aku x bagun tidor pon lagi...hahaha
bangun tido plak dah dekat lunch.......ape lagi....mandi 2 minit, gosok gigi sikit, pastu time lunch ingat nak makan sikit je pasal x exercise kan........tapi........
ARGHH! banyak pulak aku makan lunch!.....xpe....petang pulak aku tekad nak jogging!......sekali lagi.......aku tidak menepati kata hati aku....boley pulak aku tengok TV.....kadang2, citer katun kat TV9 pon aku layan......ARGHHHHHHH~
Haishhhhhh~ (mengeluh panjang)....... korang boleh bayangkan......mane lah nak dapat six pack yang diidamkan kalo x exercise kan.......last2 jadi camni....
Arghhhhh! cibet je....bukan stakat 6 pack .......2 pack pon x dapat....last2 dapat 1 pack je........tapi ok lagi la dari six layer kan?....HAHAHA

34 comments:

  1. sangat terasa.... aku ada 1pack kekak... hahaha

    ReplyDelete
  2. dan² mulut jadi 4 segi, haha, seram!

    ReplyDelete
  3. hahaha takde makna nak ketak ketak badan.

    good luck searching for 6 packs :)

    ReplyDelete
  4. semoga impian anda akan jadi kenyataan
    ehehee

    ReplyDelete
  5. maksudnya..lelaki lebih bernafsu untuk makan n tdo~~ ;p

    Good LUCk la..hihi

    ReplyDelete
  6. haha..roq,cuti sem depan 4 bulan kan...cuba dalam mase 4 bulan tu plak.

    ReplyDelete
  7. Haha roq..ko sama dengan aku la..tahun ni azam aku nak dapatkan six pack setelah hampir2 mendapatkannya awal tahun lepas..

    Azam aku ialah aku nak kembali berjoging dan sit up setiap hari bermula tahun baru. Tapi dah 4 hari tahun baru, aku baru joging 2 kali, sit up sekali....

    bila nak ber 6 pax gini??

    ReplyDelete
  8. biasa r tuh bro .. aku pon sama je .. duk berangan nak sit up laa .. push up laa .. leg up laa .. chin up laa (yg ni agak mustahil) .. tapi haprak pon takda ...

    makin buncit lagi ade r ..

    tp ada tips juga ni, orang kata, kalo kita bgtau org, dan kita tak terbuat, maka jgn bgtau sapa2 pasal nak jog laa, pasal nak exercise laa ..

    kalo kita jenis pendam dalam hati, dan tak terbuat, maka kene laa bgtau ape yg kita nak buat, utk dapatkan dorongan ..

    try k

    ReplyDelete
  9. tak payah ketak2.... tiru abg ajak ko.. 1 pax ja.. bini lawoo jerk.. :P

    ReplyDelete
  10. hahaha.. lawak aje.. banyak sangat berangan.. cam sy gak kuat berangan..

    btw.. nice drawing.. i like.. =]

    ReplyDelete
  11. makan banyak2 pakai sudu garpu tuh..kelessss!

    ReplyDelete
  12. haha...sokong3...dari impian 6 packs...dpat 1 spare tayar lagi...hehe...pape2pun...usaha tgga ke 6 packan..ade ke? haha...cayok2!!

    ReplyDelete
  13. HAHAHHA kelakar la..HEHE kartoon pun comel je :)

    ReplyDelete
  14. hahaha..
    itu belum kawi Roq..
    bujang pun tinggal 1 pax,
    esok kawin mau dapat 3 layer... harharhar...

    ReplyDelete
  15. nieh... azam tahun baru kew ape... ngeh3x...^^

    ReplyDelete
  16. hehe :P
    last2 angan angan tinggal kenangan!

    ReplyDelete
  17. Welcome..Happy..New..Year
    ╔══╦══╗╔╦╗  
    ╚═╗║╔╗║║║║ 
    ╔═╝║║║║║║║ 
    ║╔═╣║║║║║║    
    ║╚═╣╚╝║║║║    
    ╚══╩══╝╚╩╝
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

    Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

    teringin nak ade 6 pack tu tapi apa kan daya kat abdomen aku tu area perut aje yang berketul besor

    ReplyDelete
  18. xpe nnti jadikan 6 pack tu sbg azam tahun 2011 yer...

    ReplyDelete
  19. sama la macam aku pun.. sekali makan tak hengat banyak.haha

    ReplyDelete
  20. haha..xnak la pack2 ne...i xsesuai..haha

    ReplyDelete
  21. itu la!!!!
    macam terbaca cerita diri sendir la plak..
    heheee

    ReplyDelete
  22. haha angan2 dan perkara sebenar kite sama! haha

    ReplyDelete
  23. betul tu.. kite mengalami kemalasan yg sama..

    ReplyDelete
  24. angan-angan mmg jarang jd kenyataan.. haha mcm sy jugak.. cissss

    ReplyDelete

men men komen