Sunday, January 16, 2011

Pertandingan kecil kecilan....."Carik Sampai Lubang Cacing"...



ohoiiiiiiii~

wah......terase lame plak x hapdate......selaku seorang student.....aku tersangatlah sibuk untuk sem ni......
so....aku bukak lah kontest ni kepada semua yang ingin dikartunkan tu...... mudah je...... korang tengok dulu 8 gambar kat bawah ni......ikot turutan tau.......

First

Second

Third

Fourth

fifth

Last

Dah Puas tengok 6 gambar tu?.......ok, ni plak care join kontest kecil kecilan ni....

1) Mestilah seorang follower Roq's Blog.......(jangan tipu2)
2) Buat satu Entry Bertajuk...... (Pertandingan kecil kecilan....."Carik Sampai Lubang Cacing"...)
3)Ambik gambar kanak2 tengok cacing tu.....Pastu 'link'kan ke blog ni......
4)Yang ni paling penting......korang godek2 lah setiap entry aku untuk  carik kat mane 6 gambar tu berade...
    korang save setiap gambar tu.......pastu letak kat entry korang....IKOT TURUTAN tau....
5)Perlu tag orang ke?.....x payah kot....nanti korang susah nak menang....betul x?...hahaha
6) Dekat bawah tu, sambung ayat ni ....."saya suka roq's blog sebab........" ....x lebih 20 patah perkataan.... 
7) Hanya 7 orang dengan jawapan betul dan pantas akan dipilih
8) eh lupe.....tinggalkan link entry korang kat ruangan komen ye........ahaha

 Ok.....disebabkan kontest ni kecil kecilan........hadiah pon ciput jek.......Korang akan dilukis secare detail....kalo korang terpilih untuk menang, nanti aku bagitau aku nak detail ape dari korang :)........


pssstttt~hahah.....aku da kurangkan jadi 6 je....cepat2.......


Amaran! : contest ni boleh menyebabkan rabun...hehehe

26 comments:

  1. psstt.. boleh PM aku jawapan tak..? hehehe
    kau ada darah2 nogori 9 tak? baca nie. http://tuandin-tati.blogspot.com/2011/01/orang-negeri-sembilan-tidak-boleh.html?

    ReplyDelete
  2. sampai bile ni contest ni???nak join gak tp arini xtaw smpt @ x..huhu

    ReplyDelete
  3. 3,4 jer aku tak jmpa...demmm...

    tggu lps lunch..aku nk kuar jap

    ReplyDelete
  4. uiihh bukan 1 yer hanak2... kena tekun ni.. kat opis takleh buat keje ni...

    ReplyDelete
  5. gud luck pd contestant...bestnya hadiahnya...

    ReplyDelete
  6. uik...dh edit...hehe..cmnie satu jer lagi aku tak dpt...,no tue..pls la buang..hehe

    ReplyDelete
  7. wahwahwah...kemain susah contest nih...wuwuwu...susahnyer...wowowo

    ReplyDelete
  8. DONE..silalah check..

    http://qemaishak.blogspot.com/2011/01/pertandingan-kecil-kecilan-carik-sampai.html

    ReplyDelete
  9. setel suda . penin !

    http://qienhikari.blogspot.com/2011/01/pertandingan-kecil-kecilancarik-sampai.html

    ReplyDelete
  10. siap gak...hahaha

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/pertandingan-kecil-kecilancarik-sampai.html

    ReplyDelete
  11. Aku join..huhhu

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/01/pertandingan-kecil-kecilancarik-sampai.html

    ReplyDelete
  12. http://nadiacontest.blogspot.com/2011/01/pertandingan-kecil-kecilancarik-sampai.html

    NADIA JOIN :)

    ReplyDelete
  13. SHIDA HARON PUN JOIN JUGAKKKK!!

    HOPE KAU ENJOY ENTRI SPECIAL UNTUK ROQ! Ahaha! =)

    http://comelvscomot.blogspot.com/2011/01/pertandingan-kecil-kecilan-carik-sampai.html

    ReplyDelete
  14. http://rafolian.blogspot.com/2011/01/cari-sampai-lubang-cacing.html

    ReplyDelete
  15. abg eq tak nak masuk...sebab nnt confirm menang! hehe

    ReplyDelete
  16. salam..

    dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2011/01/pertandingan-kecil-kecilancarik-sampai.html

    tQ~

    ReplyDelete
  17. cra contest bru... kreatif ar ko ni....

    ReplyDelete
  18. gud luck semua... sila besarkan mata anda... hahaha...

    aku tak boleh join, dah sah2 rabun... hek3x.. dah cukup fenin dengan masalh, tak sanggup nak memfeninkan diri lagi....

    bagus contest nieh... huhuhu

    ReplyDelete
  19. gud luck semua... sila besarkan mata anda... hahaha...

    aku tak boleh join, dah sah2 rabun... hek3x.. dah cukup fenin dengan masalh, tak sanggup nak memfeninkan diri lagi....

    bagus contest nieh... huhuhu

    ReplyDelete
  20. kontes menarik..lukisan kamo sume cantik...tolong ajo buleh??muahahhaha

    ReplyDelete

men men komen