Tuesday, January 18, 2011

Makan taik telinga boleh menyebabkan hamil?

ohoooooiiiiiii~

terlambat pulak nak hapdate...kelas pack cam sadin......cissss......kali ni aku nak share pasal pengalaman korek telinga....korang lupekan je pasal bab hamil tu....biaser la aku....tajuk nak havoc je.........HAHAH

time kecik2....seriously aku memang malas tahap super nak cuci telinge kasi bersih.....maka....aku tunggulah sampai Cik Ton yang tolong yang bersihkan.....

Huhu....luar nampak cool je....tapi sebenarnye aku happy giler.....best wo korek telinge......dah la rase "geli-geli" yang nikmat....dicampur lagi dengan peha mak yang suam2 bila baring kat riba....pergh! rase cam kat syurga......


Setiap kali mak korekkan telinga aku....ayat dier same je......."hish~ kotornye, sampai kuning dah ni....tengok!"...... tak pon....."eee....banyaknye daki kat telinga dier"......feel memang feel....tapi mak akan sental kuat2 kat cuping telinga nak kuarkan daki....pedih kot.....

agak agaknye lah kan......kalo aku mintak mak aku korekkan telinga time aku dah besor2 ni....mesti mak aku cakap camni plak....

HAHAHA....aish~ nostalgia giler.......kalo dah name pon emak...mesti nak bagi yang terbaik untuk anak2 dier kan ?.... : )

Anyway.....aku dah check email.......dapat lagi ticket wayang free......Green Hornet plak..... Thanks nuffnang :)....sape lagi yang dapat?.....roger2 weh...jumpe kat sane....hehe


Orait......adios.....

22 comments:

  1. hahah teringat zaman aku kecik dulu ...
    mmg mak aku yg buatkan...
    siap cuci daki kat telinga guna iar liur die je ..aku tak geli pun...cuba suruh org lain wat cam tu mau aku penerajang

    ReplyDelete
  2. ops lupa plak ... aku terjah blog nick..die review sal blog ko ... nice i like it .... keep it up !!

    ReplyDelete
  3. smpai skang, along akak rajin korekkan tinga akak.. wahh nikmat wooo... klu blik kg sure tadah tinge kt die.. heheh... siap tidO²an skalik.. heheh..

    p/s: da der partner nk g tgk movie ker.. ngehngeh... bwkla Iman skalik.. ;)

    ReplyDelete
  4. waktu kecik2..kakak atie yang tolong korekkan..hehe

    ReplyDelete
  5. huhuhhu da lamer mak tak korekkan tinge...wuwuwu....

    ReplyDelete
  6. hoho... heaven kan zaman kekecik dulu dengan mak... hehehe

    ReplyDelete
  7. http://comelvscomot.blogspot.com/2011/01/aku-menang-yahooo.html

    haha. kita korek tinge sendiri je. sbb orang nak pegang tinge pun geli. wakakaka. =p

    ReplyDelete
  8. hihi..comel2....wei dpt tak email aku..hehe

    aku dpt gak tiket..jmpa kt MID nanti

    ReplyDelete
  9. gi saloon pun syok gak diaorang cuci... hahaha

    ReplyDelete
  10. ecehhh... baru jer korek tinga anak akak...
    "eii tgk tuu, tahi besarnya... ulat makan tinga sampai berak besar cam ni aaaaa"

    ehh dah dapat tiket ker..? apasal akak tak dapat?? akak 3rd entry terawal tauuuu..! tak aci nuffnang niii

    ReplyDelete
  11. haah la. nostalgic betul. hehe.. tahniah for nuffnang tuh!

    ReplyDelete
  12. ko mmg pandai mengolah cerita.. sbb tu aku bleh lekat kat blog ni..

    p/s:err.. tiket tu ada 2 kan? hehehe

    ReplyDelete
  13. malas nak komen.. DENGKI KO DPT TIKET

    ReplyDelete
  14. dah kahwin nie...dah tak dpat mak korekkan lgi...skrg korek telinga anak plak...

    ReplyDelete
  15. teringat time dulu-dulu...
    dulu masa aku dok rumah sewa habaq kat hangpa....aku tengah dok korek telinga dengan skrudrebar...mai member aku,..dia tampaq muka aku..kena skrudrebar tu....tembuih kot belah kiri...

    la ni..aku boleh dengaq lagi...tapi dalam mode MONO la..mode STEREO dah tak boleh dah...

    ReplyDelete
  16. haipppp..tajuk jauh menyimpang !!! pe, dla cam biasa nak layan lukisan2 roq je..hehe

    ReplyDelete
  17. manjanya roq ni...bongsu ker?heeeee

    tahniah roq dpt tiket free ...

    ReplyDelete

men men komen