Tuesday, January 25, 2011

Kemesraan ......dan rezeki hari ini........thanks nuffnang...:)


Ohooiiiiii~...

owh2......akhirnye aku hapdate......korang perasan x?.....kalo korang komen2 kat entry aku.....aku diam je......bukan aku x nak reply ok, dan bukan juge aku sombong.....huhu....

aku sebenarnye sangat jeles ngan diorang ni iaitu.....Bro Eqbal Zack ngan Bro Man Yusoef sebab mampu mereply semua komen2 orang kat entry dier...DAHSYAT!........biler la dorang curik mase nak buat semua tu..jeles bai.....so aku pon tekad untok menjadi lebih mesra.......Thanks to kakak ku yang cantik....ciklinn......sebab menyediakan tutorial....."reply to comment"........

sangat kuno kan baru mengetahui bende ni....hahaha...ah tak kisahlah....yang aku pasti aku akan cube untok balas komen2 korang...terima kasih :)


selingan hari ini......bukak email....nampak ni......



Alhamdulillah....tak sangka bute2 bahase inggeris pon boleh menang tajuk entry terbaik.......ni ha entry tu...alaaa....entry aiskrim magnolia tu...huhu.....

A Magnolia Sherbet A day reminds me of childhood memory everyday

silalah klik nak tengok....bukan tu je.....dapat lagi ini pulak.....



yang ni pon aku tak aspect menang....main komen2 je....tapi dalam BI....akhirnye....dapat gak tiket free tengok BURLESQUE pulak.......huhuhu....

TERIMA KASIH NUFFNANG!!...... : ).......terase cam anak ikan lak...hahahahaha

47 comments:

  1. congrats.. lg 1 suke tgk lukisan2 kt cni.. ;)

    ReplyDelete
  2. kalau aku tak busy gile..baru aku reply..haha..didorong oleh wifi yg sgt laju gile bebeh...haha...roq lukis ah gmbr aku...hahaha

    ReplyDelete
  3. @sArAh

    thanks sarah....nak blaja lukis ke?....hehehe

    ReplyDelete
  4. @man yusoef

    ko sangat2 mesra kot....weh...bukan aku x nak lukis.....keutamaan diberi kat pemenang kontest kecil kecilan....tapi jangan riso...kalo ade time aku lukiskan..hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah roq..ko mmg layak menang..murah sgt rezeki ko..bagus bagus

    ReplyDelete
  6. menang tiket free lagi?? memang gempak betul ni.. congratz!

    ReplyDelete
  7. Tahniah roq..lepas ni leh selalu masuk contest

    ReplyDelete
  8. congrats on ur winning, u totally deserve it. entry pun confirm menang for best written blog post! ;)

    ReplyDelete
  9. besh.. besh.. terbaekk.. =)
    congratz =)

    ReplyDelete
  10. tahniah roq..nampak gak nuffnang akan bakat kau ni, teruskan usaha..xsabar nak tunggu kartun.

    ReplyDelete
  11. gile best!!!!!!!!!!!!!!!!!!cemburu bute aku di buatnye. hahaha
    tahniah. tahniah.

    ReplyDelete
  12. best gilerrrrrrrrr tuuuu..errkkk camne nak wat yg "reply to comment" tu?? nak gak ade wat camtu..

    ReplyDelete
  13. @Softtouch [Hanim]

    thanks kak....dari mule2 saya buat blog akak dah support saye :)

    ReplyDelete
  14. @kay_are

    x gempak mane pon....bersyukur je...huhu....terima kasih...:)

    ReplyDelete
  15. @atty's

    uih....x larat la kalo nak masuk semua kontest...hehee....boleh krem tangan..hahaha

    ReplyDelete
  16. @ween

    wahhhh...thank you so much for that wish....huhu....hopefully :)

    ReplyDelete
  17. @Ujang9897

    thanks ujang....bro....departmen mane kat upm?....boleh aku singgah

    ReplyDelete
  18. @zie

    thanks zie...terus support ye :)

    ReplyDelete
  19. @Ummi Iman

    thaks akak....cubitkan pipi iman untuk saye...hahaha

    ReplyDelete
  20. @qemaishak

    thanks kak...gambar akak in progress :)

    ReplyDelete
  21. @wath

    boleh.....semua orang boleh buat....usaha sikit je :)....thanks ye

    ReplyDelete
  22. @d_LA

    hohoh....sila baca dekat tutorial tu...klik je.....anyway...thanks :)

    ReplyDelete
  23. hoho.. byk betul dpt hadiah dari nuff.. tahniah!

    ReplyDelete
  24. @mofaizmz

    hahaha...thanks der....ko pon rajin2 la masuk...aku pon try2 je ;)

    ReplyDelete
  25. @kay yea

    hahaa....ko lagi otai dari aku kot...huuhu

    ReplyDelete
  26. tahniah menang hadiah dr nuffnang..oh..sy pun perlu buat mcm roq lah..baru leh reply semua comment2 tu..hehehe..nk jd mesraaaaaa gak...

    p/s:- first time komen..follow dh lama..hehehe..

    ReplyDelete
  27. @roq
    yes!!!thanx roQ..dah berjaye..cik linn mmg hebatla..hehe

    ReplyDelete
  28. ajar la psl nuffnang...nak taw jgak..

    ReplyDelete
  29. @Dee

    hehe....thanks kak.....reply2....baik untok kemesraan.. :)

    ReplyDelete
  30. @d_LA

    kan....selamat dier ajarkan..huhu

    ReplyDelete
  31. @@in k@tie

    errr....nuffanng ni kakak saya yang buatkan...dier yang letak iklan2 tu semua....singgah la blog dier..tanye....ciklinn.....

    ReplyDelete
  32. @Tuan Din

    thanks tuan din...haha...kaki camne?

    ReplyDelete
  33. yeah mesra² lah selalu hee ^.^ neway taniah sebab dpt tiket free tue hehe.. klau senang singgahlah ke blog sy yea..


    http://kaif-amb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. @roq mmg nak blaja tp memerlukan cikgu yg paling sabar kt dunia sbb sy mmg x pndai melukis.. setakat org lidi boleh la wat.. hehehe..

    ReplyDelete

men men komen