Saturday, November 30, 2013

The Cycle Of Life


Why is it always like you have to follow the cycle so call 'life' which start with kindergarten stage, primary school stage,secondary school stage, matriculation, university, working, get married, have child, make money...........and so and so and so. As you grow older, u eventually realise that it is all because of MONEY. No you dont need to start lecturing me about your religious point of view, you will end up with the same conslusion. 

Monday, September 2, 2013

Harga Minyak



"Dik, harge minyak naik berape banyak?? "





ps: well thanks, menyesal pula pangkah dacing. come on la, tak sampai setahun lagi kotttt~


Sunday, September 1, 2013

Having a bad day ?



Are you having a bad day?, if u do, here is something to cheer you up.



Let just ask this mak cik a question...




"Mak cik, siapa kat sini yang paling comel, cantik, ataupon kacak??"

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*









ps: I hope this make your day  :), share it to someone that u feel having a bad day...teehee XD

Monday, August 26, 2013

Perkara Biase Bile Duduk Kolej ataupon Asrama



"Roq, tolong aku buat assignment"




"Roq, tolong printkan group assignment ni"




"Roq, tolong siapkan slide show"




"Roq, tolong tapaukan aku makanan"





"Roq, sorry~, tadi aku lupe sainkan attendance ko"



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

"Roq, datang bilik aku, ade makanan banyak ni"








Thursday, August 22, 2013

Gemuk


When someone says I have gained some weight, and then continue looking at my belly, all I can do is just...



Wednesday, August 21, 2013

Benda-benda Bodoh yang menjadi Viral di Malaysia



Ok, entry kali ni  nak cakap pasal bende bodoh yang menjadi viral di Malaysia. Ape itu viral? mohon google sendiri.... aku malas nak mencerite haha

Malas la nak taip ala2 karangan thesis, aku simplified je la, ok dok?

1) 5 day MC..... 


--Entah pape hape ntah minah ni, sakit mate pon nak buat duck face. Ape kaitan ngan batuk pon aku taktau. Alih2 dier buat duck face lagi, fefilling cute lettew~


*this girl try so hard to fit her boobs in the video

2)  Bobo (parody lagu sayang)

--Sumpah, sampai sekarang aku tak paham kenape ramai sangat orang dok sanjung mamat bermuke nelayan k-pop ni.... i mean.... look at him

*kenape ko tak pupus bersame denosor?

3) Minah "aku nak lelaki ber-uang"

--Aku malas nak selidik dengan detail pasal minah ni. Rumours says dier ni tak berape sehat. Ape-pehal pon gigi dier memang menjadi topik hot. Shine bright likka diamond uols.....


*subhanallah~ mohon tak batal pose 6 aku

4) Gwiyomi

-- Bab Gwiyomi ni aku berat sebelah. Gwiyomi yang ok adalah gwiyomi yang dilakukan oleh minah filipin ngan minah bertudung (khas untuk somi dier katenye). Senang citer yang cun2 je boleh buat. yang berwajah setinggan boleh dah nak hentikan niat nak feffiling comel.


*I end up watching her doing gwiyomi 3 times before actually making the gif... so cute... (fap3)

5) Awek kapel seminggu

--Comel juge minah ni.... nak cucuk line terase pedobear pula. Rumours cakap dier dah break up pon ngan boyfren dier .......(*internal evil laugh)...... suke hati ko lah dik, ko nak buat video kapel 5 kali sehari pon lantak ko lah, janji tak terlepas kat tangan2 shahaiton yang nak menjatohkan ko....


*what a waste of all those janjees (janji plural).......janji jangan tinggal solat ye dik

Conclusion

--Perghhhhh!!! wa siap ade conclusion. lu orang ade??. Sindrom Penulisan thesis masih kuat. hakhak. Conclusionnyer, aku rase semua bende2 trending bodoh camni buat wa rase ntah papehape ntah orang melayu. Aku sikit pon tak kisah kalau Ustaz Azhar Idrus ke yang jadi viral, tak pon Ustaz Kazim. At least dapat gak saham pahale. (wa pon tatau tetibe wa berade di mode malaikat hakhak) .

Last but not least, bende2 trending yang bodoh adalah tahi sahaja bagi aku. Sebesar tahi hidung pak cik dibawah ni....


*Owh my godd!!! isn't that thing suppose to come out from your anus??


Eh, da taip panjang2 baru aku perasan tertinggal satu gif.....


*mak cik ni karaoke. tapi video dier tak trending pon. Over pulak mak cik ni. Aku syak dier pergi concert Metallica malam tadi.....








Monday, August 19, 2013

Duit Raya Di Aidilfitri (P Ramlee Edition)



Aku tau suasane raye dah start hambar, ye dok? Krik krik krik sangat suasane...

Bagi menghidopkan balik suasane raya, aku dah sediakan  beberape GIF mengikut suasane yang bersesuaian......but mostly pasal duit raya, yang paling penting...... P.Ramlee's Edition

1) That one annoying kid yang suke mintak duit raye...

They all be like..


*
*
*

Tapi, dalam hati nak je cakap macamni...

*Tapi kita diam je sebab kita tuan rumah yang baik hati dan bersopan santun

2) Dah besar, tapi still orang hulur duit raya...



3) Kau dapat seringgit, Tapi member ko dapat dua ringgit dari rumah yang same sebab duit kertas 'melekat'..


4) Nak tentukan turn.... sape yang kene jerit bagi salam time "Operasi Mengumpol Duit Raya" dari rumah ke rumah



5) Time kecik2, bersungguh-sungguh ko beraye, tapi tak dapat duit raya....




Ok... tu je kot ..... see you next time...... hint *more gif to come ..hehe





Saturday, August 10, 2013

Arghhh! nyamuk yang jilake..


IT"S FUCKING 4 O'CLOCK IN THE MORNING!! AKU X LEH TIDO PASAL BANYAK SANGAT NYAMUK!!...... SEPANJANG MALAM.... MACAM NI LAH GAYA AKU.....


*BLAH LA NYAMUK!

Friday, July 26, 2013

Englishing At Its Finestest


*Warning : This entry will be in Created English by me*


*note that 18 SX means So Xylophone because dont know much word starting with an X*


Owhhhoooiihhooiiiiii Ladies and mato fato Gentleman~

Haha....u first read title then u know the vocab will be teruk in this entry. I know it sound like stupid english but i dont care because this is just for fun-fun. This blog is so not updated because i dont have time and may not be interested in blogging anymore. I hope u no sad because when u sad.....i iz crying likka river.

I now understand the pe-break malay (pepatah melayu) which is the "hot2 chicken shit".... at first making this blog, i is so harworking i updated everyday.... i draw every day but nowadays so lazy as fat cat. To make sure u all understand what im gonna said.... i will put this entry with sub-sub title.... make sure u got at least band 3 in MUET before continue reading lah.... because if u got band 6, after reading this entry suddenly u at level 2.... if u in band 3 suddenly u speak jawa.... yes2.....i no force u read... but if u continue read i think u love me..... thank you..... i love u too.....


1) Updating Blog

I dont know why suddenly i want to updating.... i feel boring2 after sahur, suddenly inspired to update. I forgot my password and have to trace back everything. Im so shocking the layout of Blogspot changed already.... i panicked... but i say bismillah and everything ok now. I type2 like usual but difficult also lah to convert to englishing because i normally use correct english.

2) Graduated

Yeay! i no officially graduated because i no have scroll and walk2 on stage with square black cap yet. but after 4 years taking degree i finally finished. Doing FYP or Final Year Project is so difficult i told u. Really stressing. But hey! i passed it with kaler terbang.....

3) Puasing

Puasing or fasting is same la to me in this entry. Alhamdulillah my puasing is still full. i no skip. but terawih i skip2 sometimes. I is very glad because my friends still remember me and sometimes ajak me open fasting together-gather. Almost every week also have appointment.

4) Finding Kerjob

Of kos la i need to find work after grad. But i iz sad because i no get work yet. I just go interview other day... so difficult la question. I no talk2 detail because i is so shying when thinking the interview... urghhh.. Yes.... i no use this englishing during the interview. I accidentally became professionaled at the interviewed. But i cantik sure not get the job :( but i dont care much because teraffic is so jam la dat Petaling Jaya. My feet cramped hold clutch long-long time.

5) Hari Raya Day

This raya i dont know what kaler to wear. because i now 23... so i already have all kaler of baju melayu. So i thought this raya i want to wear pink. Suit me well la because im a jambu boy... Pffttttt~ This year raya my sister go back to in law side.... sigh~ so krik krik la this raya..... Now i want to go ikea with my sister looking2 for perabot that can be buy at cheap price.


Ok... i think that's it je la update this time. im so so sleepy typing this. feel like i just got drunk atau hitted by car and directly making this post. I so so sure also i can act in 'Owh my english' in astro and all system become error because my englishing is too well.....I really dont know next update when. Ok.... bye~




Saturday, January 5, 2013

Kesakitan level Tinggi


Owwhhhooooiiiiihhoooiiii~

Berikut merupakan senarai atau gambar kesakitan yang puncanya datang dari bende yang kecik, tapi kesakitan yang ditanggung adalah berada di paras maksima...... (ayat sasterawan desa)





(aku tak pasti ....adakah perempuan mengalami senak yang serupa)



shitt.... i should be studying right now.... got paper tomorrow.... subject gegar getar aka Vibration....
chow~


ps: ade lagi kesakitan yang anda rase datang dari punca yang kecik? sile komen..hehe