Monday, August 19, 2013

Duit Raya Di Aidilfitri (P Ramlee Edition)



Aku tau suasane raye dah start hambar, ye dok? Krik krik krik sangat suasane...

Bagi menghidopkan balik suasane raya, aku dah sediakan  beberape GIF mengikut suasane yang bersesuaian......but mostly pasal duit raya, yang paling penting...... P.Ramlee's Edition

1) That one annoying kid yang suke mintak duit raye...

They all be like..


*
*
*

Tapi, dalam hati nak je cakap macamni...

*Tapi kita diam je sebab kita tuan rumah yang baik hati dan bersopan santun

2) Dah besar, tapi still orang hulur duit raya...



3) Kau dapat seringgit, Tapi member ko dapat dua ringgit dari rumah yang same sebab duit kertas 'melekat'..


4) Nak tentukan turn.... sape yang kene jerit bagi salam time "Operasi Mengumpol Duit Raya" dari rumah ke rumah



5) Time kecik2, bersungguh-sungguh ko beraye, tapi tak dapat duit raya....




Ok... tu je kot ..... see you next time...... hint *more gif to come ..hehe





14 comments:

  1. lulz sekarang bukan duoploh sen da... skang duoploh hinggit!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi... lebih2 plak ko... tu 20 taun ke atas boleh la 20 ringgit. budak2 kicik singgit sudeyh

      Delete
  2. haha
    evergreen

    kueh

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. try la cakap camtu kat rumah orang kalau teringin nak kene tampor pakai almond london..lol

      Delete
  4. Replies
    1. cover sikit..... nanti orang ingat giler.. haha

      Delete

men men komen