Wednesday, March 19, 2014

Bahan Porno Ketika Kecil



I dont know bout girls, but im pretty sure boys will do this :D LOL. And Im very sure that Im not the only person doing this. pffttttt~





cartoon blog, humour blog, funny blog, creative,

Tuesday, March 11, 2014

Kejadian Waktu Malam Yang Tak Best


We all had the experience where......

Our BODY be like....... I really need some sleep......

BUT our BRAIN be like...... "Tak payah tido la, best jugak kalau pikir pasal kerje, seronok jugak pikir pengalaman memalukan, tambah best kalau pikir pasal nak buat body, kalau joging pukol 3 pagi ni mesti best sebab sejuk, hmmmm jap jangan tidur lagi, ape agaknye terjadi kat pesawat MH370 ha?, hmmm besok nak pergi mane ye? Alamak! lamenye tak update blog, Tetibe rase nak melukis...etc".......

Conclusion? Pakse jugak tidor, end up tertidor 3 jam pas tu..... Ughhhhhhhh~..... 


Creative Blog, funny, humour blog, cartoon blog

Sunday, March 9, 2014

My 1st time with NIVEA’s rinse off body lotion


Well hello people! :)

Let just go straight to the point. We all have heard about Snow White, a girl so fair even her step mom get jealous of her. Do you know why Snow White is so beautiful and fair? The secret is her skin! Her skin is so healthy and well moisturize. But what did she use to maintain her skin health? Well, we never heard he story of that part.

I have decided to make a journey to find the secret product that she use. It is a hard work to know exactly where she lived, but somehow I manage to gain the information. Dont ask me how :P

Owh, I forget to tell you, it's not just Snow White who have the ability to gain relationship bond with animals. I also have that talent. So during my journey, thanks to some animal, they have decided to help me.


You know what? I think all the story of how gentle and polite Snow White, is a lie. I couldn't believe my eyes. As I reached Snow White's place, I saw her teaching animals "What The Fox Say" song.


Even tough she act a little bit weird, I must ensure my target is achieved. I must know what did she use to keep her skin healthy. Did she use witchcraft like her step mom, the witch? I have decided to directly ask her..


As quickly as I said "CAN I HAVE IT?" She suddenly changed her behaviour. She looks like the Gollum in LOTR...(maybe because she spends too much time in the woods HAHA)..... I feel afraid and weird at the same time, but I knew her secret already. So yeah... I just leave the place.... 

After reached back my place. I went to nearby shop tu purchase the secret product (which no longer a secret) a NIVEA In-Shower Skin Conditioner.

The product look so majestic!! 

NIVEA In-Shower Skin Conditioner is easy to use, and suitable for both man and woman who wants to get ready quickly.

Here is the product review and how to apply it..

SOOO Easy right? hehe

Want to know the result? What happened to my skin? Needless to say, my skin have never been so smooth and moisturize. Unlike ordinary body lotion, the NIVEA In-Shower Skin Conditioner never leave sticky feels :) .From time to time, I like to touch my own skin and I can feel myself start turning into the gollum protecting my 'precious' just like what happened to snow white. Hahahaha .....Nahhh. im just kidding :P



To know in detail what this product can do to you, you can see this literally great videos...


I wish I'm one of the hot guy in the video. hahaha

Well you all must be wandering why suddenly I talk about this great product. This entry I specially  created to join a contest  held by NIVEA and Nuffnang :)

To join this competition,you all can go and click to THIS LINK

Wish me luck guys :)

My 1st time with NIVEA’s rinse off body lotion




  

Sunday, March 2, 2014

Penggunaan Deodorant Menggalakkan Lagi Pertambahan Bulu Ketiak


3 March 2014- Kajian oleh seorang professor dari Kampung Pening Lalat di Australia iaitu Professor Madya IR. Roq Ken Cing Kaw mendapati penggunaan deodoran bukan setakat menutup bau sardin ketiak anda, malah ia menggalakan lagi  penumbuhan bulu ketiak. 

Experiment terlebih dahulu dilakukan terhadap anak buah professor tersebut yang terlalu ingin memakai deodoran ketiak setelah berkali-kali melihat perilaku pak cik nya memakai deodorant kerana terlampau malas menutup pintu bilik ketika bersiap.

Berikut merupakan gambar2 yang diambil sebelom experiment dijalankan


Disebabkan terlalu malas melayan anak buahnya, Prof Roq Ken Cing Kaw menyapukan sahaja deodorant tersebut terhadap ketiak suci anak buahnya.

Sekian, sumber berita dari Bernama, Bloomberg dan Business Times.





*ps: Blanje la 'Like' sikit kalau suke entry ni.. hahaha :P 


funny cartoon, creative, humour, kelakar, lucu


Thursday, February 27, 2014

Kartun Santai: Kenape Orang Berbadan Besar Best?



Sebab.............Hmmmm...... Ni ha...........


Sangat berguna ketika melakukan aktiviti di luar seperti  Sukan. Lagi2 time petang yang panas membahang

Jika anda tidak memiliki kawan yang berbadan besar dan bername BOB, you haven't live your life yet :P




*ps: Jangan lupe 'Like' kalau suke entry ni :)

Tuesday, February 25, 2014

Kartun Santai: Pakcik Dicabul Anak Buah Ketika Bermain Laptop


Owhhhhooooihhooiiiiii~

Ye, tajuk yang agak meleret disitu. Tapi ini adalah kisah benar. HAHAHA. Diingatkan blog aku kebanyakannya adalah kisah2 lucu dan humour. Please dont take it seriously like child molest case or something. heeee :P

OK, mari mulakan..

Kisahnye begini,  selaku pakcik yag baik dan sporting (muntah hijau), aku agak rapat ngan anak2 buah aku. Biaselah, kalau gurau2 tu aku selalu geletek dorang. Paling best bergurau ngan anak buah laki, kadang2 siap geletek ketiak ngan tetek, port paling geli lah tu. hahaha


Ade one time tu, anak buah aku tetibe datang jumpe aku dalam bilik. Lebih spesifik, anak buah aku yang bernama Nazhan Naim, Siap tanye aku tengah buat ape lagi..... aku pon layankan je la... Dandan time tu pulak aku tak pakai baju, yela, dudok dalam bilik, sape je nak tengok kan?


Dan secara tiba-tiba!!


Damn! terkejut giler aku. Geli pon ade gak. Siot punye budak!.... Tak sempat nak cekup dier dah larik laju2. Hahaha. Lepas dier keluar bilik, baru aku teringat pagi tadi aku ade geletek dier. Baik punye dier punye planning nak balas dendam. Buat2 tanya khabar la, tuptup pegang puting aku pastu lah laju2.

Takpe2, hari ni dier menang. Well played Kiddo, next time i'll be prepared.... Hahahaha

  
Creative Blog, Humour, Funny, Lawak, Cartoon

Saturday, February 22, 2014

Pinggan Free Yang Keji


Ohwwwhooiiiihhoiiiiii~

Aku selalunye seorang yang ceria, cuma lately a lil bit sad sebab abah eksiden. Anyway, everytime aku update blog aku rase happy sebab dapat jugak menggunakan skill melukis (walaupon tak lah cantik mane pong) hahahah :P

Ok, ni nak story sikit, cam biaselah, every time ada orang sakit, mesti ade orang datang melawat, ye dok? so everytime tetamu datang mesti ko serve air or makanan and last2 ko kenalah buat cucian pinggan mangkuk or in english we call it 'Do the Dishes' (giteww~)

Aku memang dah biase dah cuci2 pinggan ni..... cuma ade one time, aku tak tau lah kenape, ade satu pinggan ni yang betul2 buat aku annoying, or menyampah....


Well, sebenarnye pinggan tu pinggan free. Pinggan tu aku dapat time beli mee segera. Brand ape? korang tekalah sendiri. hahaha. Ni rupe piggan tersebut...

*sila fokus kepada  ekspresi emoticon kat tengah2 pinggan tersebut

Selaku seseorang yang tau serba sedikit mengenai ekspresi kartun, aku cam menyampah pulak tengok muke mamat kuning tu. Dier macam nak senyum tapi tak ikhlas.... ye dok?

Cube korang imagine, time korang tengah makan mee segera tu kan,  tetibe terselak mamat kuning ni. mesti secara spontan korang akan create monolog oleh emoticon tu..

IMAGINASI AKU bebunyi "hmmmm, makan meggi lagi?, pinggan pon pakai pinggan free"
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Good bye pinggan~ (the plate still not impressed ughh)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
SELANG 5 MINIT KEMUDIAN~
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Yeah, im poor~, still need to use that pinggan hahahahaha

*perlu ke aku buat semua ni demi sebuah entry blog? sigh~



KARTUN MELAYU CREATIVE