Sunday, January 9, 2011

AJL.......Anugerah Juare Blog.....knape L ngan Blog xde kaitan?...arghhhhh!

hari ni aku sangat2 la yakin memang akan ramai giler buat entry pasal AJL.....(aku tengok black je)......tapi hari ni aku nak membayar hutang2 kartun sebagai  satu penghargaan aku buat korang......

yang PERTAMA, kepada Anisa Hang Tuah, dari mule2 aku start blogging dier  dah komen2 hampir setiap entry aku....giler baik kan?......
yang KEDUA, akak Softouch Hanim, sangat2 lah sweet orangnye, pon selalu komen2 sejak aku start...aku ingat nak lukiskan time befday dier aritu, tapi tersalah plak...ni aku dah betulkan....
yang KETIGA, akak Sweetdariling.....ops, bukan aku punye sweet darling ye, dah bersuami......akak ni sangat rajin komen disamping sempat jugak dier mintak "dikartunkan"....hehe...nah, untuk akak sekeluarga... harap2 ok la ye... :)
Yang TERISTIMEWA, yang ni x sape2 x boleh cabar....of kos lah kakak aku......dier yang basuh berak aku kecik2 dulu.....korang mampu?.......dier jugak yang kenalkan aku kat dunia blog..... :)....tu yang sayang lebey (ayat sedikit berbaur bodek)...hahaha

Yang PALING MENGHARUKAN......kepada abang Eqbal Zack.......giler ah, baik sungguh dier datang blog aku...pon komen2 kat entry aku.....blogger mantap singgah blog hingusan hijau......terharu bai.......hukhukhuk......sape ade tishu?....
Jap2......sbenarnye hari tu aku terkonfius antara brother Ben ngan brother Eqbal......muke lebey kurang je....lagi bile abang Ben pakai spek.....
hak hak, samekan?......ni mesti kes kembar lain mak lain bapak ni.....(camne tu?)...... eh nak kongsi sikit......mase aku search gambar brother Ben nak buat rujukan la kan.....aku jumpe ni....
WAKAKAKA!.....pecah perut la siot tengok header ni........korang tengok ni plak....
hahahaha!....samekan?.....besar betul pengaruh abang Ben...ngeh3.......betul2 wujud la blog "NYAH" tu........

akhir kata........Teruskanlah mensupport blog ni.....anda tidak akan dihampakan......hehehehe.....lagi banyak anda komen...lagi lah sayanggggggggg aku kat korang...... :)








58 comments:

  1. glerr brother ben..~ tufff seyhh ..

    ReplyDelete
  2. roq....time kasih byk2.....comelnyaaaaaaaa......xtau nk ckp apa...speechess....heeeeeeee
    teruskan berblpg n terukan berkreatip yer....trima kasih byk2...

    ReplyDelete
  3. wahh gegel tangan aku nak letak kaler kat gambar tu... hahahhaahh TQ2.... nanti akak belanja kepak ayam BBQ sabtu ni.... adiosss

    ReplyDelete
  4. sweet la beb. pndai kau melukis! =)

    ReplyDelete
  5. OMG!! cute gilaaa....!! hokeh², tak sabar nak mewarna niiih.. hehehehe

    Jom Join GA PILIH THEME BLOG

    ReplyDelete
  6. erk!! Roq.. gambar aku tak der ker??
    (psstttt kau lukis katun aku ngah bersanding ngan Lisa Surihani boleh??? hehehe)

    ReplyDelete
  7. haha...senyj sampai ke telinga abg eq bro.roq!

    cantek lorr...leh buat profile pic kat FB abg eq ni...hehe

    ada FB tak?

    ReplyDelete
  8. wah.. tanteknyeee....
    menarik tertarik roq mmg de vass la...
    sO kreatip.. nk request lgi bOleh... piccas Iman pakai helmet.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. haha.. yg pic nyah tu lawak gyla eh..

    ReplyDelete
  10. ha3..huye slm perkenalan!bro BA suggest blog ni terus terjah!!!wah kite suka kartun..sukanya lpk sini..herm nk tido sinilah tak nak balik

    ReplyDelete
  11. waw... pro nyer ko lukis..huhu.. sebijik..huhu

    ReplyDelete
  12. gahahahaha~ terbaik!! pecah perut aku gelak....:D

    ReplyDelete
  13. hahaha comey la lukisan nye... bagus2 keep it work... patut la brO ben kata cool... memang sejukkkkkk

    ReplyDelete
  14. comei..hukhuk
    kte amek pper animasi sem ni,lukis2 kartun..nk jgk =)

    ReplyDelete
  15. woahhh kakak kau pny kartun tu wt aku teruja...bestny...

    ReplyDelete
  16. pandai nyer awk melukis....
    x pandai melukis tp suka tgok org melukis...

    ReplyDelete
  17. cun.....cantik blog ni...story pun menarik....hope to read ur update post later ;)

    ReplyDelete
  18. waah...pandai lukis..jeluz seh hoho..suka lukisan tu..nice..waah2 beruntung eh..diorang ni hehehe..btw follow kamo sb i like kartun2 ni ahaks :)

    ReplyDelete
  19. datang menyokong di sini....best! best!

    ReplyDelete
  20. woww...cool gile la roq..
    cantik!!
    thanks ya roq...
    (:

    sgt lawaaaaaaaaaaaa

    suke sukeeee

    ReplyDelete
  21. salam. 1st time dtg sini, best!
    Kreatif & cute, enough said.
    Follow terus :-)

    ReplyDelete
  22. nak follow, kau lukis kartun hebat weh...

    ReplyDelete
  23. gempak ko lukis.. :D

    ko x pakai mouse kan?

    ReplyDelete
  24. ouh! tertarik! kreatif sungguh! meh lukis bunga sakura lak~ :p

    ReplyDelete
  25. hahaha..xpasal2..
    cantik lukisan...:)

    ReplyDelete
  26. blog roq best lawh ..cntek lukisan tu !

    ReplyDelete
  27. mmg wujud ke blog nyah tu..eii..geli mak...hahhaha

    ReplyDelete
  28. yuhuu!jom sggh blog kite..nama bro ada dlk entri kitelah he3..

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/01/kenapa-ye-tak-boleh-baca-komik.html

    ReplyDelete
  29. awak mmg kreatif..
    majulah malaysia punya insan se-kreatif anda..

    (huh ayat...)

    ReplyDelete
  30. hahahaha.. lawaklah yg akhir skali tuh. cantiknya drawing. lukis muka sya plak lepas ini, boleh? hehe...

    ReplyDelete
  31. salam roq..lama dah baca blog roq..tp segan nak komen...selamat dtg ke dunia blog..

    ReplyDelete
  32. realy love ur art workk..nice bro..huhuhu

    ReplyDelete
  33. waaaaaaaaaaa syok gile.
    grrrhh

    ReplyDelete
  34. woww , hee , tak sangka oden


    p/s : bila la sya pandai nk mlukis nih -.-''

    ReplyDelete
  35. tetiba rasa nak komen.... sbb nak muka dikatunkan..

    ReplyDelete
  36. salam, first time kat sini, tapi mmg cool n sgt menarik pengisian blog ni...

    ReplyDelete
  37. Pergh! Sekali gambar Che Ben ada! Hehe! Chantek lah your artwork. Keep it up! :D

    ReplyDelete
  38. sume lawa laaaaa..kagum nehhhh

    ReplyDelete
  39. kalau saya nak tempah untuk dijadikan header boleh tak???
    cne caranya saya nk nempah tu??
    byrn?
    emel sy pokaz2000@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  40. wow.... kewl lukisan tu!!! hehehe...
    u have such a talent.. good job! :D

    ReplyDelete
  41. wah! bestnyer... heheheh! aik? ada ek blog nyah tu? hahahaha.... nak follow kot? hahaha... :P

    ReplyDelete
  42. krestif betul yer kamu..lukisan semua lawa2 yer.....

    ReplyDelete
  43. sweet nyee awk nye blog..
    cik cujie cuke ler..
    cantek drawing! ajar leh x?? huhu
    :)

    ReplyDelete
  44. apsal la saya tak pandai melukis...lukis orang lidi pun tak comey...huhuhu

    ReplyDelete

men men komen