Tuesday, January 11, 2011

saya insan biasa yang selalu berterima kasih....

ohoooiiiiii~

OMAIGOD!....ape kes title entry kali ni macam nak baik je....bajet budak surau la?.....huhu

bukan ape....ari tu blog ni telah dimention dalam blog abang BEN......pastu semalam, sekali lagi di 'promot' oleh abang EQBAL ........akak SOFTOUCH HANIM pon ade sebut2 dalam entry dier...wuwuwuw~ terima kasih sangat2.....aku dah x tau nak buat ape nak tunjukkan penghargaan aku kat korang....

sila lihat gambar ni....


Serius, aku x sangka giler blog conteng2 ni pon diberi penghargaan....huk2......
klik la gambar bawah ni kalo nak pergi blog abang Eq...


By the way....korang pernah tengok cerita Oh Yeah dekat Astro WARNA tak.?......penah dengar Segmen SENTAP HATI MAK NAK ?......tengok dulu video ni sampai habis...



 

hahaha...klakar giler kan?.......aku harap korang jangan la jadi macam ni pulak ye....
Aku suke sangat dah ramai follower yang sudi berkongsi perasaan nostalgia ngan aku.... TERIMA KASIH aku ucapkan.....(serious aku ikhlas)..... :)

*psssttttt~......aku dah dapat terlampau banyak request "DIKARTONKAN"......kalo aku buat contest kecil kecilan ok x?

20 comments:

  1. ko buat la..kompom aku join..

    nk gak karton wei..

    eksitednya aku dgn blog kau siap letak kt bloglist..hihi..

    cpt2..nk karton gak..hehe

    ReplyDelete
  2. wooo.. menarik.. contest mende ko nak buat

    ReplyDelete
  3. haha..OH YEAH TERBAEK!!!!...
    pacik : blog ko sgt TERBAEK abad ni..keep up a good work!!! [tgn X letak kt bahu, mata X pndg atas]..oh yeah!

    ReplyDelete
  4. contest dikartunkn?? bereh akak nk joinnn~ weehuuuu~ \(^_^)/

    ReplyDelete
  5. akak kira bertuah sbb roq dah kartunkan akak...byk ye permintaan?mana tak byk roq, kamu punya katun sgt comel n cantik tau...
    buat contest apa?gud luck roq

    ReplyDelete
  6. terima kasih sebab terpampang 2 print screen kat blog ni...sama2 terima kasih...blogger kena sama2 tolong menolong utk naikkan trafik...rezeki juga perlu dikongsi bersama...

    bagus buat contest sebab bro ada kepakaran lukis karton...

    ReplyDelete
  7. nak blajar melukis bleh??hehe

    ReplyDelete
  8. Buat la kasi hadiah 'Dikartunkan' menarik tuh..

    ReplyDelete
  9. rumah akak dah kasi potong astro warna.... arghhh... baik kan abg ajak ko...( sila buat gaya nabil menyindir)

    ReplyDelete
  10. hehehe... ada meningkatan.. tu laa budi baik di balas baik namanya kan... akak punya entry nantikan yaa..! dah buat, cuma kena queue... cemana nak dapatkan original file dia?

    ReplyDelete
  11. OKE! Kalau boleh yang tak menang pun dapat dikartonkan =))) heeehe

    ReplyDelete
  12. you deserve semua penghargaan itu wahai roq yang gojess...


    mauuuuu... sila buat kontest... yg simple2 je... pasti di join...^^


    * nak tempah katun boley? ade charge pon tak kesah.... rase nak jadikan bufday present... boley tak? lau boley reply A.S.A.P ek..

    ReplyDelete
  13. buat la contesr yea..hehe..to i tak leh msuk..x ade tgn kreatif.hehehe

    ReplyDelete
  14. byk job ke skrg roq?
    ramai minta lukis kartun? rezeki tu...hehe

    ReplyDelete
  15. hahaha.. ok aje.. uat ajela contest tu.. pasti ramai yg nak join..

    ReplyDelete

men men komen