Tuesday, January 11, 2011

makan angin....sikit lagi nak makan penampar.....

ohooooiiiii~

dah beberape entry aku menunjukkan penghargaan kepada follower2 aku......sebab?....of kos sebab aku sayang korang...... :).....tapi mungkin ade mereka2 yang baru yang kurang memahami konsep sebenar blog ni......
aku cipta blog ni sebab nak membangkitkan nostalgia yang mungkin korang jugak alami....bacalah....nanti korang paham.......

entry ni aku terpikir mase aku nak on kipas aku......

mase kecik2 dulu.....aku suke giler nyanyi depan kipas.....bajet suare sedap la dengar effect vibrate2 tu..... antara lagu femes ialah lagu ALONG....along mana?....ala.....along yang ade SITI SIFIR tu......tau?.....ape kejadahnye aku nyanyi lagu pon aku x tau....demn!...

hahaha.....nak dijadikan citer.....kadang2 biler nyanyi siap terpakai nada tinggi......hambik ko kene sound ngan akak.....dah kene marah baru nak sedor....hehe

haha...dah besar2 ni, takdelah pulak aku nak syok sendiri nyanyi depan kipas.....memang nak makan kasut saiz 11 la kalo aku buat camtu.......tapikan, ade jugak aku ajar anak buah aku bercakap depan kipas, pasal cam cool jek.....kalo anak buah aku nangis , aku dukong dier, bawak depan kipas, pastu cakap "aaaaaaaaaa" .....konpem dorang terus diam pasal excited ...HAHA

serius weh! cube korang try kalo ade budak kecik nangis.......lainlah kalo budak tu nangis nak susu...pergi la bagi tetek....jangan bagi kipas plak... hahahaha :P





40 comments:

  1. haha...comelllll..tp xpernah plak bw anak sedara depan kipas..sbb nnt die ckp smbil bersembur air liur..hehe

    ReplyDelete
  2. tingat masa kecik dulu
    mcm besh je nyanyi depan kipas angir, dgr sore sendiri bergegar2..ekekekkeke

    ReplyDelete
  3. hahah!!selalu je nynyi depan kipas.
    pastu pasan bahawa suara sangat best
    :))

    ReplyDelete
  4. atie:yang tu kategori bawah umor....xde gigi...memang la menembur..haha

    ogosh: yes! cube try :)

    kak atty's: best kan?....heeee :D

    ReplyDelete
  5. dlu kcik2 ade gak wat mcni..kan best law ade mic mcm kipas..heheh
    sore jadi unik

    ReplyDelete
  6. ok...akak pernah buat dulu..hehehhehe

    tp kalu bwk bb dpn kipas make sure pakai had yg rendah sbb mcm boleh lemas je..:)

    ReplyDelete
  7. ude... dlu ahkak pn nyanyi dpn kipas... igt lagik nyanyi lagu untukmu Ibu.. exist.. mmg sejibik sore cam mamat.. hahah...
    skangni ade gak wat kt iman.. dia nangeh kan.. akak bwk dpn kipas.. ralit seketika.. tgk kipas berpusing laju.. siap kelip² mata.. huhuh...

    ReplyDelete
  8. hahhaa.. mmg lawak.. dlu mse kecik2 mmg rse hebat bile dpt nyanyi dpn kipas... rse vogue abes.. pdhalnye da mcm hape kalo org dgr.. hahahaha...

    ReplyDelete
  9. nyanyi depan kipas kan .. sama tak feel nyanyi masa naik kete ngan muka tayang kat tingkap ..?hehehe ...

    ReplyDelete
  10. haha sama dow . dulu nyanyi depan kipas ! :D

    ReplyDelete
  11. Haha...sama roq..aku pun heran suara aku boleh jadi sedap bila nyanyi depan kipas... takpayah nak buat teknik getar2 bibir tu..haha

    ReplyDelete
  12. hahha..masuk abuk kaw2 lak tu..hihih

    ReplyDelete
  13. hahha , tuh hobi time ribena dulu ;p

    ReplyDelete
  14. hehe..pnh gak wat gitu kat anak sedara, mengekek suke..comeynye lukisan2 roq ni....

    ReplyDelete
  15. idea boleh go ar bro... hehe..
    nanti try.... ^^

    ReplyDelete
  16. adeehh teringat lak zaman kocik2 dulu..weols pun selalu gak nyanyi depan kipas hehehe

    now anak weols terikut cara weols huhu...

    ReplyDelete
  17. haha , serious comel gila hobi ni . ari pun penah buat masa kecik kecik dulu lepas tu berangan tengah buat konsert . huhu .

    ReplyDelete
  18. gua pun dulu slalu nyanyi dlm kipas..eh silap...depan kipas..,

    wei wei..suka kartun lu..demmm

    ReplyDelete
  19. hahaha.. aku igt aku sorang je penah wat keje camtu.. hahahaha

    ReplyDelete
  20. alamak.. kipas gua kat siling.. cmner bro? x samapai..

    ReplyDelete
  21. hahaaaa siyesss lawak! comel lukis kakak tu =)))

    ReplyDelete
  22. memang kan, kalau nyanyi depan kipas suara budget sedap gilaaa! haha :)

    ReplyDelete
  23. betoi betoi!!! aku penah buat!!!

    ReplyDelete
  24. haha . aku pun slalu wat camtu . stylo syial .

    ReplyDelete
  25. waaa...saya pun minat lukis...sy ada gak lukis dlm blog...tgk la kat link nie Ok kalau rajin..hehehe

    http://kuronofu91.blogspot.com/2010/12/komik-blog-aku-my-little-candybahagian.html

    http://kuronofu91.blogspot.com/2010/12/komik-terawal-aku-baca-tau.html

    http://kuronofu91.blogspot.com/2010/12/poster-aku-lukis-tahun-lepas.html

    http://kuronofu91.blogspot.com/2010/12/misi-mencari-kerja-duit-tapi-bukan-dari.html

    http://kuronofu91.blogspot.com/2010/12/poster-untuk-tahun-2011-tahun-arnab.html

    ReplyDelete
  26. betul3.. saya pun penah praktikkan benda ni. mmg berkesan!

    ReplyDelete
  27. aku pun selalu buat mase kecik2 . siap ajar adek2 sedara aku agy . kitorang nyanyi . pastu kdg2 memekak kat depan kipas sambil cakap "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , tu bulan !) hehe . suare pergh , best . cam duk kat area yang echo . haha

    ReplyDelete
  28. a'ah la!!.mse kecik dulu slalu nyanyi dpn kipas. dh lupe dah. sib bek roq refreshkn smula. balik ni nk buat smula la..hahahaaa~

    ReplyDelete
  29. nice blog..
    rasenye cam penah wat je bnde ni time kecik2 dulu..

    ReplyDelete
  30. ahahahahaha....betul betul betul....mmg budget suara sedap giler nyanyi depan kipas....serius.....ahahaha.....

    ReplyDelete
  31. hahahaha pjg gelak coz selalu buat bawa ank depan kipas pastu sebut 'aaaaaaa' ke 'waaaaa' ke rasa best je suara bergeseran dengan angin kipas hehe

    ReplyDelete
  32. wahahahha!!...btol2..aku sokong..mase kecik pon aku suke nyanyi lagu depan kipas..suara tu mcm bergetar..mcm best..haha

    ReplyDelete
  33. same r..aku pon wat camtu gak kat anak buah aku..rasa batak plak bile die ketawa..btw thanx lawat blog aku,cmne ko jmpe pon x taw(sbb aku x aktif membloging)

    ReplyDelete
  34. hehehe.. sapa masa kecik2 dulu tak penah nyanyi depan kipas, cepat ngaku!!

    ReplyDelete
  35. tak penah tak ketawa bace blog roq...hilang tension...terbaiiikkk la....

    ReplyDelete
  36. hehehe.. pecah perut cik cujie bace entry roq nie! bes sgt3.. gud luck ok! =D
    ngee~~

    ReplyDelete

men men komen