Thursday, January 13, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

alhamdulillah~....yes3!.....arghhhh yeass!!!  (nada riang giler)

pagi ni tadi......(ayat pe tu)......aku pergi balik semua tempat yang aku pergi semalam....nak carik balik thumbdrive aku yang ilang...

last2 jumpe kat makmal komputer.....memang salah sendiri sebab excited sangat nak edit2 gambor......sampai terlupe nak cabot thumbdrive...

terima kasih kepada yang concern......ada yang suruh selawat, ada yang suruh bawak bersabor..... ade jugak yang tag aku untuk contest thumbdrive....wahhhhhhh.......dandan je tetibe kuar kontest ni....

anyway, nantikan entry terbaru ye.....mungkin dekat2 tengahari nanti aku update :)....tengs semua.....

alang2 dah kene tag Tuan Din ngan owner blog AM to PM........join je la......


nak join GA ni kena ikut peraturan di bwh:-

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan..

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..
 

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) ...

4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang member....Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. 

4 orang yang aku nak tag......mestilah dalam kalangan rakan blogger...hoho


okey ....selamat menjalankan tugas...hehehe

*psssss~ ni first time aku jawab tag seumor hidup berblogging.....

8 comments:

  1. Alhamdulillah dha jumpe pun thumdrive tu...ok nnti2 akka buat yer..heeee

    ReplyDelete
  2. sukelah tu dah jumpe..tumpang hepi gaklah..gud luck roq :)

    ReplyDelete
  3. erk!! arahan no. 5 mana?? anyway good lakh!~!

    ReplyDelete
  4. haha..saya pun first time tag org..anyway,gudluck..
    btw,nice blog..keep it up..=)

    ReplyDelete
  5. wah bodonye......aku terlupe letak jalan ke 5....tuan din cakap baru aku prasan....da la x tinggal link kat sane cakap aku da join....agagagaga...ni gara2 excited jumpe balik thumbdrive la ni...huhuu

    ReplyDelete

men men komen