Monday, January 10, 2011

keterharuan bukanlah ikan haruan......

ohooooiiiiiiii~

Uhuk2.....wuwuwuwu~.......belom pape lagi da nak nangis2....gedik!........(monolog dalaman)...

seperti yang anda sedia maklum......blog aku telah dipromot oleh seorang blogger kacak + tough + ramah + cool + bergaya +.........dah2......jangan nak bodek lebih2.....

tapi serius weh.....aku terkejut  bukak blog brother Ben pastu nampak header sendiri......Tak sangka giler....huhuhu...sob2...



Perkare yang ajaib berlaku kat aku semalam....

  • ramai giler datang jenguk blog aku
  • follower yang x dijangke......mule2 dalam 2 ratus steng je....pastu naik kaw2....sampai 3 ratus lebey
  • iklan nuffanang x ilang....selalu sekali refresh terus dah xde..haha...
  • first time aku dapat komen lebih 40...
Dahsyatkan pengaruh Abang Ben......ni baru pecah panggung versi blog....hehe
anyway, aku rase sangat2 terharu, al maklumlah, blog sebulan jagong lagi......
Akhir kata.....



*psssttttt~......pasni ni ade entry baru yang membangkit nostalgia.....hehe

30 comments:

  1. ye..ye...lukisan ko pun terbaik...wuuu wuuu...jangan lupa lukis gamba akak ye...haha

    ReplyDelete
  2. blog ni mmg cool & best..
    lukisan sgt menarik..

    ReplyDelete
  3. comelnye lukisan2 tuh..
    mmg lukisan sendiri ea??

    ReplyDelete
  4. ermm..memang cool..se'cool' buah-buahan sejuk & horlick ais kegemaran anda :p

    ReplyDelete
  5. hehheee , nak tumpang sebak skali ! :P

    ReplyDelete
  6. wah tacingnyer...
    tp somelll... huhuhu

    ReplyDelete
  7. uhh .. bila agknya blogger otai tu nak singgah jengok blog RC ye ...jelesh nih ...

    ReplyDelete
  8. atie plak terharu baca ni~hehe

    ReplyDelete
  9. wah.. sukenye dgn gmbr2 kt cni.. :)
    nice blog n kreatif betul.. ;)

    ReplyDelete
  10. abg eq nak sponser tisu..nak tak? hehe...

    ptg nnt tgk entry abgeq pulak ek...haha

    ReplyDelete
  11. salam kenal - betul akak pun sama baru join tiba ada ramai dtg jengah blog kita :) suka la kan bukan paksa pun...jd member awak ekkk

    ReplyDelete
  12. salam kenal,.thniah ea,.btw kartun kat atas sgt comel

    ReplyDelete
  13. salam, tahniah sbb dah menjadi pilihan encik ben...

    ReplyDelete
  14. ait..macam kenai jer hang ni..sapa Benashaari tu?

    ReplyDelete
  15. blog ni mmg cool tmbh2 ngn drawing dya..like it la...waah2 byk dh follower...tahniah..waa..nk gak cmtu ekekke :)

    ReplyDelete
  16. tahniah.
    cukup tisu tak?
    aku ada lagi 3 kotak kat sini

    ReplyDelete
  17. wuhuuu.. nak tumpang terharu lah.... wuuuuuuuuuuuuuhuu....
    ngeh3x.. tahniah... bro ben memang banyak membantu blogger cam kite..^^

    ReplyDelete
  18. memang terbaik la kan.. haha

    ReplyDelete
  19. dah2. jangan emo sangat. buruk ngupenya kalau emo2 ni. hehe :)

    ReplyDelete
  20. know this blog from him...
    blog yg sangat best...
    x penah jumpa...
    dah jumpa trus follow...
    sebab sangat besh...
    good job mr roq...=)

    ReplyDelete
  21. alololoooo comelnya dia nanes =)))
    cantik sangat lukisan, sukaaa!

    ReplyDelete
  22. blogger kena tolong sama2 blogger...
    rezeki pun kena kongsi sama2...kan? hehe

    ReplyDelete

men men komen