Tuesday, December 28, 2010

Ummi iman punye request

ohoooiiiiii~

huhuhu.......akak ni kawan kakak aku (ayat kucar kacir)..... selalu je bagi komen2 dekat entry .......akak ni owner blog ceritera ayah umi iman.... ...akak softouch untuk blog "Ibu Abah Danish Darissa" pon ade request jugak.....huhu....kalo sempat aku buatkan ye kak...huhuh..yang ni aku bagi akak ummi iman dulu......

seperti biase...kalo aku pakai paint, aku sebenarnye main "conteng2" je......memang susah la kalo nak same sebijik kan...huhuhuhu....

17 comments:

  1. tQ cik ude... tq tQ..
    comeynyee....
    nk cOpy leh..? huhu...

    ReplyDelete
  2. boleh2...ambik terus pon x pe.....untuk akak je la..:)

    ReplyDelete
  3. comelnya lukisan tu..modelnya pun comel...

    roq, xyahlah buatkan utk akak...akak main2 jer....heeee

    nape yer ciklinn xupdate blog?

    ReplyDelete
  4. nice man,
    where is mine? :p haha!

    ReplyDelete
  5. hehe. ika pun suka lukiss potret.
    tapi potret hitam putih guna pensel je. teehee... anyway nice artwork roq! ;)

    feel free to visit here : drawings

    ReplyDelete
  6. pakai paint mcm nih berbakat sungguh bee dok try buat tp tk pernah jd....

    ReplyDelete
  7. wah ko mennag tiket yerk.. caiyok2.... ko nak gi dgn saper??????

    ReplyDelete
  8. waaaa...menjeless nie
    akak nak jugak utk batrice
    menantu cik linn tu..ha ha ha
    jangan main2 oo..nanti ngadu kat mak mertua dia

    ReplyDelete
  9. aaaaa..tangan xkejung
    *jeles*
    camne guna paint ley lukis lawa2 eh?
    pasni ley la lukis my daughter plak
    hehe

    ReplyDelete

men men komen