Friday, December 17, 2010

Lelaki Disahkan Hamil

pergh! tajuk nak havoc je an...pompom lebih..hahaha.... entry kali ni sebenarnye nak cakap, lelaki itu telah sah dihamilkan didalam perot ibunye....haha..........biaser la, kalo pompuan mengandung mesti ade ngidam something kan.......
Yes! time aku pregnant...eh, time mak aku pregnantkan aku, dier ngidam makan burung merpati.....maka tok hasib berusahalah carik burung tu.....
mak aku heppy la kot mase dapat burung tu, aku pon x tau.....dari citer akak2 aku, kaki burung tu kene ikat.....camni ha......
dah name pon ikat kaki kan.....konfem2 la burung tu boley terbang lagi....lain lah kalo okat kepak dier...nak dijadiukan citer......burung tu pon sempat gak terbang.........mak aku sedih giler....maklomlah, bile ngidam, nafsu lain macam sikit.....
hahaha....seperti biase, "Group of Kakaks" la yang 'diperintahkan' untuk mengejar burung merpati tu.....habis pusing satu kampung mengejor.....kali ni Kak Cinda ngan Kak Pidah yang ditugaskan

disebabkan burung tu x boleh hinggap kat pokok pasal kaki kene ikat, last2 jatuh la jugak....kakak aku pon bawak balik.....aku rase, konpem kakak aku puas hati giler burung yang menyusahkan dorang kene sembelih
hahaha....last2 dapat gak lah mak aku memenuhi nafsu mengidam dier.....katenye burung tu dibuat sup...ntahlah....
ha....begitulah citernye kisah mak aku mengidam....sape2 yang nak share citer mak dier mengidam, bolehlah komen........sape yang ade pengalaman mengidam pon boleh...sila2la komen :)

14 comments:

  1. burung merpati boleh makan yek ? erk :O

    ReplyDelete
  2. wahaha... happening btul family ko.. ke cara ko cerita tu aku rsa lawak.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. mase mengandungkan aku dulu, mak aku mengidam nk makan peha kiri ultraman.. bapak aku terpaksa la pegi cari kat jepun.. last2 dpt jugak.. masak sweet sour..

    ko caye x?

    mase mengandung adik aku lg teruk.. mak aku mengidam sup ekor godzilla.. memang susah payah la bapak aku pegi bunuh binatang tu.. haha..

    ReplyDelete
  4. macam manalah kau boleh lukis2 macam ni? best kot tengok. em, mak aku cerita dia tak pernah mengidam apa-apa.

    ReplyDelete
  5. igtkan ade laki mane yg pregnant tadiii..hahha~

    ReplyDelete
  6. nasib baik buah pelam takleh terbang.. kalau tak susah jugak..

    ReplyDelete
  7. woit basikal akk tak mcm tulah.... ada bakul kt depan

    ReplyDelete
  8. mak akak dulu ms ngandungkan akak suka nasi ayam, smpai skrg akak suka mkn ayam..

    akak plak masa pregnen yg sulung suka mkn fast food yg no 2 ni xsuka mkn ayam padahal fav...tp Alhamdulillah lah xde ngidam pelik2 sgt...

    geram akak tengok lukisan yg ko lukis nie...comel sgt....

    ReplyDelete
  9. byk ngile merpati hinggp kt tgkap bilik ne ha...
    cube roger kt mak
    kot2 mak mngidam lg dan bole dpt adik baru??
    hihihihihi

    ReplyDelete

men men komen