Friday, December 10, 2010

Tarzan hutan konkrit cirit

Errrrr.....aku x tau nak mulakan ayat entry ni camne.......tibai je lah........

Sape pernah panjat pokok? x kisah la pokok ape pon...pokok jambu ke, pokok rambutan ke, pokok pelam ke,pokok paku pakis ke, pokok krismas ke.....ape2 jenis pokok la.....

dulu depan umah aku ade pokok pelam.....tapi dah kene tebang sebab nak beso kan umah....demn je
dah tak tau nak panjat pokok ape.....aku panjat tiang letrik depan umah..hahaha...best siot! 
selalu kene marah ngan mak, tapi mak marah berkias...
ahaha....aku bukan suke sangat pon panjat tiang ni, cume aku suke view dier dari atas....rase macam dilahirkan dengan ketinggian melampau,  hak2........ antara view common yang aku nampak of kos la bumbung umah sendiri.....
haish........lame tol x panjat pokok or tiang......rindu plak...... XP

12 comments:

  1. btol2.. da lame x pnjt pokok rmbutan umah nenek.. rindu...

    ReplyDelete
  2. pokok jambu kat kampung dah tak berbuah , kalau x mesti panjat tros mkn kat atas pokok tu .best giler dgn cousin ramai2 tu . tp betol la , view atas bumbung mesti ada bulu tangkis hari tu . hari bila pun x tau . thanks remind my memory :)

    ReplyDelete
  3. kalau i panjt tiang konpem melekat taleh turun ahhaa

    ReplyDelete
  4. haha teringat zaman tido atas pokok dulu... bes gile

    ReplyDelete
  5. panjat2..jgn tak panjat...hehehe

    ReplyDelete
  6. salam. comel la blog ni! haha

    dulu GB suke jugak memanjat tapi pokok la..itu pun masa zaman kecik1 dulu..

    ReplyDelete
  7. saya x pernah panjat pokok...anak dara sopan gitu..hahaha...
    thanks drop by my blog..awat x follow sekali...x pe, biar saya follow roq dulu...

    ReplyDelete
  8. xpernah memanjat roq...kalu memanjat pun pakai tangga atau lif jer...kene 'panjat' dek org pernah lah....teetttttt!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

men men komen