Tuesday, December 28, 2010

YEAY!! dapat tiket freeeeeee~

errrr...aku pon x pasti sebab baru lagi kan......kalo kiter dapat tiket Premiere Screening yang dianjurkan nuffnang kan, nanti dier hantar kat email ye?......aku check email....dier tulis camni ha....

aku rase betul la kan...maklumlah, x pernah2 dapat pape sejak blogging....huhuhu......ni contest pertandingan Season Of The Witch, dianjurkan nuffnang......60 terkreatip dapat tiket.....weeeee~
 happy giler ah!! huhu.......

Pfffffttttttt~.......Awek aku dah ajak dah......mestilah pergi kan?.....hahahaha XD
anyway, aku dah try dah lukis awek aku pakai paint....SUSAH NAK MAMPOS!.......aku buat mate je dah 10 minit....malas nak sambung.....hahaa
hahaha.....mesti korang tengok gambar real ngan gambar paint banyak kali nak tengok same ke tak kan???.....ingat aku x tau....heeeehehehe

9 comments:

  1. hehehe
    cool la
    (:
    selamat menonton yaaaaa

    ReplyDelete
  2. tahniah2 dpt free tickets..anyway,lukisan tu nmpk sama je!hebat2.^_^

    ReplyDelete
  3. wah best dapat tiket free ni.. aku pernah dapat sekali je.. sekarang aku ada 4 tiket tak g tengok lagi.. sempena birthday wife aku.. ingat nak g tengok malam ni.. tapi ada bola.. pospone dulu.. malam esok kita gegar TGV.. hehehe

    ReplyDelete
  4. banyak tak tiket free? hulurlah satu kat sini. hehe :)

    ReplyDelete
  5. eh, apesal kreatip sgt..! jeles sih..haha

    ReplyDelete

men men komen