Friday, December 31, 2010

every year pon same.......

Kung Kang Kung kang.......alexender!~....(nada chef puan)

Aku pasti.....setiap blogger mesti buat entry pasal new year kan?...huhu.....
ah! aku x kire....aku nak buat gak...huhu......

berikut merupakan bende same yang diulang2 ulang setiap taon......

PERTAME, menukar kalender kat dinding ngan kalender baru.....kalender kude paling populer...hehe
KEDUA, ramai gak yang bayar hutang tidor gare2 tengok bunge api dan berparti.....
KETIGA dan terakhir....ramai gak yang membuat azam baru yang rate2 nyer x tercapai pon...hahaha...macam aku......
OK dah tu je.....mals plak rasenyer nak hapdate...tu yang pakai paint, mudah, cepat, dan .....errrr......simple?....ape2 lah....

15 comments:

  1. aku tak pasti azam aku tahun 2010 tercapai ke tak...sebab mcm tak da wat azam je..haahah

    ReplyDelete
  2. asalkan kite hidup bahagie.. x gitu? heheh

    ReplyDelete
  3. ak x berazam pn taun lepas..hehe

    ReplyDelete
  4. huhuhu..stiap tahun same jek..huhu

    ReplyDelete
  5. Azam aku tahu nie, nak capaikan azam tahun lepas...
    azam aku tahun lepas nak capaikan azam tahun lepas2...
    dan seterusnya...
    muhahaha

    ReplyDelete
  6. dunia masih sama. berputar pd paksi yg sama. manusia masih lupa diri. nafas masih dihembuskan. hanya menunggu detik akhir 2:4.

    ReplyDelete
  7. rumah akak langsung takde kalender kuda ini thaun.. huhuhuhuh.. tapi sat lagi nak ke econsave mintak kalender..

    ReplyDelete
  8. Kung Kang Kung kang.......alexender!~


    hahaha... :)

    ReplyDelete
  9. ko pakai paint pon da nmpk smart. hepi nu yer. folo

    ReplyDelete
  10. kumpul azam byk2...haha...
    gud luck in everything pacik!!!!
    lap ur blog sgt3...haha

    ReplyDelete
  11. haha. dah jadi macam adat, every year pasang azam :)

    ReplyDelete
  12. haha. dah jadi macam adat, every year pasang azam :)

    ReplyDelete
  13. erm..xpernah pun pi sambut new yeat..duk umah tdo..

    ReplyDelete
  14. hahahaha....! lawak tp itulah realiti...
    psst, ada kalendar kuda tak?
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

    ReplyDelete

men men komen