Friday, December 24, 2010

MENORON

Ohooooiiiiii~ (rindu m daud kilau)...

seperti tajuk diatas........menoron merujuk kepada anda telah menyaksikan citer TRON....haha
so, kalau dah tengok Narnia?......itu kiter panggil Imsornia.......dah tengok Harry Potter.....itu kiter pangil.....My Armpits gets Hairy........(ape aku mencarut ni?? (- -_") )

dah2.....kembali kepada laluan lurus.....berikut merupakan kronologi menonton citer ni....

Mule2 of kos drive......sape sangka kat Kuale Selangor dah ade pawagam....betul!! aku x tipu !!! name pawagam tu Lotus Five Star....name macam kapur kasut je........haha......

 wuhuuuu.....tengok citer banyak grafik, mestilah tengok dalam 3D....baru puas........sementara menunggu masuk, kitorang pusing2 dulu tempat ni......sikit giler vavi kedai ....sesatunyer kedai yang menarik perhatian ialah ALIANTO.....barang mekap......akak aku husya mekap.....aku husya awek promoter mekap......Arien name dier....comel siot.......
Pergh!! tengok2 jam rupenyer lagi setengah jam baru boley masuk......alang2 nak tengok movie....kitorang pon belilah Pop Corn......serious weh.......Pop corn "large" dier kan, lagi kecik dari  gigi halimah jongang....siol je....


 Yang aku mushkil.....selalunye 10 minit sebelom tayangan orang dah leh masuk.....yang ni dah sampai waktu tayangan pon pintu x bukak lagi.....

 Takpelah......tempat baru....mestilah blur2 lagi management dier....last2 dapatlah gak masuk.....Spek 3D pon dah dapat......Ape lagi.....kitorang kalo keluar mesti buat ala2 batak.....hahaha...mencapap giler....siap amik2 gambar lagi...
10 minit pastu barulah start citer........OMAIGOD!!......subtitle pulak xde!......selamat MUET dulu band 3....paham gak la sikit2.....akak aku blur terusss........Yang paling x tahan, ader satu group member2 depan kitorang tidur terus!!....berjemaah siap.......ni semua gara2 x paham akibat xde subtitle........
Haishhhh~~~ X kisah la.....akhirnyer dapat gak melepaskan kesangapan menonton TRON walopon banyak giler bende yang x memuaskan ati.....management baru.......kasilah chance ...:)


14 comments:

  1. hikhikhik... comei giler entry. best2..

    ReplyDelete
  2. Hahahahaaaaaa....kasihan diorang yg tak paham tu...membazir duit je la... xD

    ReplyDelete
  3. kan kan best kan tgk tron 3D. rase macm really kan? hahahaha. kalau 3D GSC lg best compare to TGV. rite??? heeeeeeee.

    ReplyDelete
  4. dpt tgk jelah..haram jadah xpaham...keh3

    ReplyDelete
  5. serius ada kat kuala selangor??! bila laaa nak ada kat sg besar nih... hahahahaaa
    nice to meet u roq's

    ReplyDelete
  6. cara describe kauuu, kalau aku, tanak post pon psal tuu. hahahaa. gila terukkkk bunyikk seyy.

    ReplyDelete
  7. Filem 3D memang tak ada subtitle, kalau ada nanti subtitle tu terapung-apung lah pulak kan bertindih dengan benda 3D yang lain...

    ReplyDelete
  8. mak tergelak aku baca entry ni.. kalo leh ko update sehari 3 aki tau!

    ReplyDelete
  9. tron 3d xberbaloi.. bnyak adegan 2d dari 3d..

    ReplyDelete
  10. wah bestnye blog ni! ade katun! hehe tron!!

    ReplyDelete
  11. Enjoyed reading/following your page.Please keep it coming. Cheers!

    ReplyDelete

men men komen