Friday, December 3, 2010

Bela kuda dalam rumah

"mak, mak.....nak naik kuda".....aku cakap kat mak....
"Ok"....relax je mak aku jawab.....hak2....

kaye kan kitorang, ade kude......jeles tak? ngeh3.....
kuda bukan sebarang kuda....kuda brand kain batik dari Cik Ton

kalo baby biase naik buaian camni kan....
Tapi mak aku dilahirkan dengan IQ yang tinggi mungkin.......dier telah menukar skill menaiki buaian kepada camni.......
Well2.....aku tau korang jeles mak aku genius....hak3....ni lah kuda yang dimaksudkan....main buaian secara songsang.....
Best wo main natang ni....mak aku masak kat dapor , aku main henjut2 kat depan peti ais....
Game ni memang telah dimainkan dari dolu2 lagi....dari akak aku yang first lagi......aku rase permainan ni dicipta untuk budak pompuan sebab melatih skill kangkang.......tapi knape aku main gak? ARGHHH!

*p/s: aku ade 4 kakak......mereke digelar....The Group of Kakaks..haha

14 comments:

  1. woi..semat weh...hihi..asal aku xsempat men gitu eh.ko lahir thn bpe..kih3

    ReplyDelete
  2. aku lahir taon kude..
    1990...
    sempat lerr gedik2 maen..
    mesti ko jeles kan? hahahaha...
    :)

    ReplyDelete
  3. haha..
    main buai scara songsang.
    patut la ko pun selera songsang...
    now i know why~..haha

    ReplyDelete
  4. woi2!...ape ni cinta songsang2 ni....haram sungguh...cai.....kang aku "name aku" kang......hahaha

    ReplyDelete
  5. he3..cute cartoon tu.follow u.:)

    ReplyDelete
  6. he3..cute cartoon tu.follow u.:)

    ReplyDelete
  7. Haha.. Penah gak maen gni...
    Tp ibu marah terus tak maen dh..
    Huhu

    ReplyDelete
  8. he he he..comel sgt...emak roq mmg genius...akka nak ajar anak akak yg kecik main mcm nilah...dia pompuan...

    ReplyDelete
  9. hehe. best betul dia main boyan eh..hehehe.

    ReplyDelete
  10. aku pun main cegini.. tahun 1980

    ReplyDelete

men men komen