Tuesday, December 7, 2010

blur....konfius......dan berak......

Arggghhhh!!! x paham weh....pa bende tag2 nih weh?...huhuhu.....
sumpah aku blur.......
tag tu macam Facebuk punye tag ke?.......
arghhhhh!....baik aku pergi berak.......haha XD

11 comments:

  1. tag pun tak tau? kalo kene tag, kene la buat benda yang sama macam orang yg tag kamu tu!!! hahhaha

    ReplyDelete
  2. hahha.. aku tag ko weh utk giveaway tuh! :D

    klu kt blog nih, tag tu cm ko tulis nmesomeone, pastu ko highlight nme die pastu ko link kt blog die. :D

    ReplyDelete
  3. tag tu macammmm..
    macammmm..
    macammmmm..
    ha, macam tuh lah,
    bhahaha!
    ok2, tag is bila someone is tagging u, u did the same entri yang someone tu buat? paham tak?
    tak paham??

    argghhh!! tak gheti lah nak ngajo2 orang ni! hee.. ;D

    ReplyDelete
  4. just copy and paste je ape yang org tu tag...ngee

    ReplyDelete
  5. lor kan akak dah bgtau tu.. haiyooo... sengall

    ReplyDelete
  6. ha, ni la bnde2 wajib dalam dunia blog nie...aku pun baru berjinak2..haha...kadang2 malas gak...but, kalo suke2 tu, boleh la...
    ko wat je bnde sme cam aku wat, but care ko la...then if ko nk tag org laen pun boleyh!
    xpaham? berguru ngn kaka hang! haha

    ReplyDelete
  7. rasa2 nk kena explain bahasa jawa ni .. HAHA XDD

    ReplyDelete
  8. tag tu cam name tag kot...hehehe...

    ReplyDelete
  9. aku pun tak paham..
    kalu dah kita hilight nama oran pastu kita nak taruk ling tu kat mana? atas dahi ker??

    ReplyDelete

men men komen