Thursday, December 30, 2010

Tahniah UPIN IPIN........Shut up ENDON !

YEAYYYY....malaysia menang! aku pasti beriban orang dah buat blog entry pasal ni.....tapi aku pasti aku punye memang lain giler dari yang lain.....hehehe...

OK!....jalan ceritenye.......Pukol 7.30 aku dah terpacak depan TV...huhu....ni semua gara2 takut terlepas game.....Semangat kan?.....tapi serius...jantung aku kaw2 punye berdegup....rase macam nak kene kiss ngan megan musang awekku...hehe
Tunggu punye tunggu punye tunggu x gol2 gak......sampailah habis First half....huhuhu.....Dalam kecuakan terlampau tu.....sempat jugak aku bayar hutang dinner dalam tempoh kurang 15 minit
habis je dinner, terpacak balik depan TV....tunggu sikit.....GOOOLLLLL!!! yeah! Malaysia dapat first score.....satu rumah bersorak!!....giler bangge siot!!
Seriously aku rase Malaysia boleh menang game ke-2 ni.....tapi dah rezeki indonesia dapat 2 score


Anyway......dengan aggregate 4-2 ......MALAYSIA dinobatkan juare! tu yang paling pentingggg!!! Cayalah!!....rase macam nak teleport ke indon celebrate ngan dorang...huhu
Dalam keseronokan kiter menang ni.....sumpah aku cakap, aku rase sangat KECEWA ngan orang indonesial.....Dahla player kiter pon dier layan cam taik.....tak habis2 ngan slogan GANYANG MALAYSIA dier tu.....welllll....come on lah! janganlah jadi bodoh sangat.....x habis2 ngan propaganda tu......dorang kene ingat dorang carik rezeki kat mane.........Bukan stakat player je....ape2 berkaitan ngan Malaysia semua dorang x puas hati....contohnye......
Sial je kan! Cibai betul !.....kesian upin ipin comel.....aku jumpe gambar ni dekat link ni......LINK INDON CARIK PASAL...... dorang kene ingat......Biler dorang susah sape yang tolong??.....MALAYSIA jugakkan.......Alhamdulillah kita x kene bencane.....MALAYSIA hakikatnye sebuah negare WONDERPET yang selalu membantu orang lain...hehehe

Akhir kata dari UPIN dan IPIN.....




18 comments:

  1. lntk endon tu la.... die org yg kene bncane segale tu... huhu

    ReplyDelete
  2. setuju sangat...
    ntah ape2 je...haissshh~

    ReplyDelete
  3. haha. cute gila entry. ;p

    btw, indon indon sane, ingat sikit okei.!

    ReplyDelete
  4. Itulah indon bro....indon...mentaliti kelas F

    ReplyDelete
  5. indon ni xsedar diri... tak pernah nk insaf tiap kali kena bencana... tak pernah bersyukur.. tau dengki jer..
    mentaliti sgt rendah..

    My recent post Harimau Malaya atau Harimau Malaysia

    ReplyDelete
  6. cam harammm jaa gambaq...
    depa takat ada julia perez jaa laa nak bangga2 pon...

    eley kat malaysia besepah macam julia perez.
    hahak

    ReplyDelete
  7. haah.. mmg lain dr yg lain. comey giler! hehe..

    ReplyDelete
  8. jahat tul sapa yg buat tuh kerana bola jer, mana akai wei indon ?

    ReplyDelete
  9. kat umah akk pun riuh rendah beb...

    woit... next week ada beritaa baekk punyer,,,,... tungguuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  10. betul!betul!betul!!!
    weh cantik gile katun21 ngko lukis..
    guna software ek?

    ReplyDelete
  11. diorang tak penah berterima kasih..da la menumpang dekat sini tapi mcm2 perangai buat...

    nice drawing..sumell :}

    ReplyDelete
  12. roq..pndi nye awk lukis...
    hehehehe..nnti lukis gmbr sye..
    boleh kah..??

    ReplyDelete
  13. tu sbb dorang mundur...pemikiran dorang sgt low class...

    ReplyDelete
  14. cutenya entry ni... alaaa gol kedua pun masuk sbb pasukan kita tersalah tanduk...
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

    ReplyDelete

men men komen