Thursday, December 2, 2010

Hingus Lemak berkrim

yes ! hingus keluar! jilat cepat2 sebelom mak lap pakai tissue........errrrr......tu zaman kecik2 ok....sekarang kalo kuar hingus depan orang ramai memang malu nak mampos kot.

Ok......sape yang penah jilat hingus time kecik?, tengok skrin komputer skarang!
ewww! tak sangka korang begitu pengotor time kecik2......errr....aku join........

memang tak dapat dinafikan time kecik2 memang korang ade "keinginan" atopon "ingin tau" tentang hingus ni.....antaranye, warne, bau, dan........rasenye......maka korang pon jilat

selaku memiliki pengalaman....rasenye lemak2 masin gitu...hak2......maklumlah cendol organik......penuh garam mineral dan lemak? mungkin sedikit kolestrol...ntah la......hahaha

19 comments:

  1. kah3..mak gua marah jilat hingus...yang pasti bile hingus kuar gua terus kesat kat bahu baju.dem.haha...kunin jek...kih3

    ReplyDelete
  2. err..jilat cmtu?
    hahaha..xpenah kot..
    wallahualam..
    hee..mungkin cm cik dayana..
    lap kat baju or kain~
    mungkin, ngeh3 ;p

    ReplyDelete
  3. hahahah zaman dulu dulu , teringat, cehhh hahaha

    ReplyDelete
  4. oh noo.. haha.. jerkk!

    tp biasalah, its normal to a child rite?? hehe

    ReplyDelete
  5. muahaha .. rasanya cam pernah kot.. hihihi

    ReplyDelete
  6. hahaha... penah test... haha
    wat ujikaji sendiri ttg hingus...
    mak tau... sO siap sedia ngn perisai.. mmg kena marah kaw kaw.. maklumla mak akak Misi @ nurse.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. hahaha....terime kasih mengomen....nostalgia kan?.....dah2....hentikan memakan hingus....banyak bakteria..haha

    ReplyDelete
  8. aku dulu ingus suka calit kat lengan baju.... arghhh!!! aku mencik lengan baju yang ada kesan ingus..... geli!!! tapi time kesat tu cam best jer.....

    kalau baju aku kantoi ada kesan ingus mesti mama suh basuh baju tu sendiri guna tangan. dia kata nanti ingus tu pindah kat baju lain kalau guna mesin..... =(

    ReplyDelete
  9. kalo lap ingus kat baju....make sure baju jangan kaler itam....sebab kalo dah kering obvious giler! haha :P

    ReplyDelete
  10. kt sekolah dulu aku lap guna belakang tali leher..cukup 2 3 hari try bau....pengsan 7 minggu!

    ReplyDelete
  11. dulu masa kat sekolah akan lap kat tudung. balik sekolah mesti tudung melekit2.. pikir2 balik. aku ni pengotor masa kecik2

    ReplyDelete
  12. haha. tak ingatla..penah ke jilat eh? penah kottt..hilang ingatan kejap! :P

    ReplyDelete
  13. Saya baru-baru datang di blog Anda dan telah membaca bersama. Saya pikir saya akan meninggalkan komentar pertama saya. Aku nggak tahu apa yang harus kukatakan kecuali bahwa saya telah menikmati membaca. Nice blog.

    ReplyDelete
  14. HAHA .
    tuh zaman kecik2 derr
    skang dah handsome . beautiful
    tak derr daaa
    HAHAHAA

    ReplyDelete

men men komen