Wednesday, December 8, 2010

buai laju2 sampai pokok krismas

yeeeha! ohooooiiiiiiii~ 

"aku nak kawin dengan anak raja!!".......dialog diambil dari citer bawang putih bawang merah time dier main buaian.......ntah papahepe....nyanyi je buaian bergerak sendiri....giler horror! haha

kalo tengok kat padang meinan sekarang punye buaian, memang safety giler.....seat plastik, tali pon nylon....time aku kecik2 sikit punyer dahsyat!....camni ha...
Sumpah! memang macam aku lukis kat atas tu......lepas main je habis tangan semua ade warne coklat kene karat...ceit!..........kalo kat tempat aku, buaian dicipta bukan untok dudok, tapi BERDIRI......hahaha....best weh! 
hayun sikit punye laju!......rase macam nak terpusing je buaian tu buat 360 degree....tapi yang x best nye.....lepas main je mesti aku pening kepala........nak kate pregnent time tu aku x kawin lagi,lagi pon, aku mane boleh pregnent......haha

nak dijadikan citer.....ade suatu ari tu.....aku main buaian laju2.....ntah anak pompuan parents mane ntah lari laju2 ke arah aku.......aku nak stopkan buaian tu........tapi baru prasan break x makan!.......ape lagi, berdentum kepala budak tu......tapi serius, aku x bersalah! wuwuwu~
memang cuak tahap cipan lah biler parents budak tu datang.....tapi dorang x marah aku sebab dier tau anak dier yang gedik2 jalan situ sape suroh....huhu.....pas je kejadian tu jadi....terus aku phobia nak pergi taman meinan sengsorang..haha XD


22 comments:

  1. lps uh ko dah pndai men lain kn?hahaha!!

    ReplyDelete
  2. KA: main apakah yang kau maksudkan? hahaha...lucah weh!

    TD: yeah! best wo! jatuh pon best....errrr

    ReplyDelete
  3. berhati2 ketika membuai2kan diri
    hehe

    ReplyDelete
  4. uhuiiiiiiii
    bahaye berdiri2 ne..
    saudara kite
    main buai laju2
    sampai puncak paling ats.,
    asyik pula dye kore* Hidung..haha
    tiba2 terlepas dan tulg tgn terkeluar akibt hentakan kuat kt tnh..
    =} ngeri2

    ReplyDelete
  5. hoh.. stendet ah men buaian berdiri.. xtau ar bdak zaman skrg macam mana

    p/s: ilustrasi ni ko lukis pakai apa?

    ReplyDelete
  6. asal bila main buaian asyik pening je ? =.='

    ReplyDelete
  7. fxyshe: fuyo! tulang tersembul! takut siot!....huhuh

    mofaizmz: pakai paint je....tapi kadang2 aku scan..huhu

    amirah: ntah....errr....yang pasti bukan pregnant :P

    ReplyDelete
  8. awat x mintak nombor budak tu?
    oh, i forgot.
    Transsexuals dont easily ask for a girls number..;p

    ReplyDelete
  9. jangan buai laju2 sgt yer..hehehhe

    ReplyDelete
  10. hahaha kalo duduk pon bdak tu mmg makan kaki r jawabnye....

    ReplyDelete
  11. hahahaha
    teringat kenangan main buaian dulu2
    lawan sapa paling laju
    memang kalau besi tu terputus aku dah melantun pergi jongkang jongket
    heheehe

    P/S : Jom Baca Episod Terbaru Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 38

    ReplyDelete
  12. ahaha..padan muke dak pompuan tu..sape suh datang ctu kan..klaka la entri ni..teringat zaman kanak2 dulu..masa tu masalah pun xde..

    ReplyDelete
  13. ohhoo, kagum betul dengan lukisan2 hang ni. :)

    ReplyDelete
  14. nie konfem nakal tym kecik2 nie..
    main buaian siap berdiri lagi..:D

    ReplyDelete
  15. hahaha...dh terkene..nak wat mcmane..

    dude...follow ko k..

    Latest Entry:
    http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/ibutlg-la.html

    ReplyDelete
  16. cantik kot lukisan ko nie bro..hehehe..teringat time kecik2 dlu...nek buaian

    tips menjadikan blog kelihatan lebih profesional dan cantik

    ReplyDelete
  17. hahaha~~
    penah men tapi tetiba tanpa disedari
    berada di tanah n mencium tanah~~
    xpasal..

    lalala~~

    ReplyDelete
  18. hahaha.. giler sadis.. nasib baik x mati bdk tu..

    ReplyDelete
  19. sadis betul..sian dowh budak tuh..
    mesti kepala da senget...

    ReplyDelete
  20. sib baik tak kena marah kan?? lain kali naik buai sila duduk yer...

    ReplyDelete

men men komen