Monday, November 29, 2010

Ketidakadaan Scanner

aiyo, lame nye x post bende kat blog, 
untuk pengetahuan ramai......aku dah susah nak scan.....itulah sebab utama lame giler tak hapdet. ade sape mau sponsor scanner? ngeh3~

sekarang aku lukis pakai paint je kot.susah giler... tapi kalo korang nak blaja paint, aku suggest korang pakai paint dekat window 7......seriously! paint dier lawa giler! sape2 nak blaja aku boleh tunjukkan...hehe

owh scanner....sekirenye ko wujud dalam hidup ku, akan ku scan vuntut seperti yang dilakukan dalam muvie2 mat saleh (ade kene mengene ke?)

Aku cume mahukan ini untuk membuat blog!


by the way, ni gambar kat bawah ni aku lukis kat paint window 7.......dahsyat gak effect dier, tu yang sayang lebih kat window 7..haha :)


owh.....aku nak sambung buat lukisan lagi pakai paint.......boleh krem2 jari ni asyik klik2 mouse je....(> <, )

24 comments:

  1. seriously ko pakai paint?
    bapak hebat!!!
    camne ko lukis?

    ReplyDelete
  2. cik roq, saya tag kamu... sila la buat kalau rajin (dan dah jumpa scanner- jawapan bergambar mesti lagi best, hehe).

    ReplyDelete
  3. leng chai: biaser dah...aku main paint dari darjah 4.....boileh dikategorikan dah expert kot.....tapi seriously terbaik kalo pakai paint window 7....nak blaja ke? xde hal :)

    kucing goreng gemok:owh! terime kasih, saya dah promot kamu ditepi.....xpe, nanti saye tag selit2 ye :)

    ReplyDelete
  4. Guna paint leh wat cenggini ke.. Cam tak percaya la.. Hebat tul!

    Kalo rajin bg la tutorial sket2.. (Huhu.. tak malu.)

    ReplyDelete
  5. boleh2 :)....tapi skrang x pakai window 7...nanti ade kesempatan saye ajarkan..haha

    ReplyDelete
  6. kesian Ude... kat bilik stor tu adalah scanner.... cuma tak pasang jerk...... nanti akak suh abg ajak pasang... hahahahha

    ReplyDelete
  7. cayalah.. guna paint pun boleh cantik cam gini.. klu akak nak tulis nama sendiri kat paint pun tak cantik.. hu..hu..

    ReplyDelete
  8. ika: yeah! window 7!

    hanis azla: kak......kalo nak buat huruf ke kan, akak klik je button lambang 'A' pastu buat box.......siap dah, boleh taip ape2 pon dan macam2 font...tapi nampak lebih original kalo buat scare manual walopon huduh..hehe

    ReplyDelete
  9. alaaaa xde window 7...window biasa xleh ke? huhu~ nk jugakkk lukis kartun...ngee~ =)

    ReplyDelete
  10. pakai window biase pon boleh....tapi hasilnyemacam gambar scanner tu je lah...hahaha XD

    ReplyDelete
  11. wa bekas cekgu ngaja paint kt international computer school ipoh.tp tyme tu lom aja pkai wondow 7...haha.xp jek tyme tuh...

    ReplyDelete
  12. ajar aku dok care gune paint windows 7

    ReplyDelete
  13. kau . baak power lukis2
    pakai mouse pulak tuuhhh...

    ReplyDelete
  14. aku pakai paint gak. tp lukis simple je r. x taw dorang da tmbah brush cam yang ko gune ni.

    ReplyDelete
  15. smart nya. pandai kau lukis pakai paint je! :D

    ReplyDelete
  16. smart nya. pandai kau lukis pakai paint je! :D

    ReplyDelete
  17. yana pun x de scanner, printer pun x de.. spe nak beli kan?? tadi baru guna paint.. hekhek.. tapi x kreatif so x jadi la macam lukisan anda.. =)

    ReplyDelete
  18. gila talented ko. gune paint je pun da leh buat lukisan camni.. aku memang salute ko bro..

    ReplyDelete

men men komen