Tuesday, December 20, 2011

Komen2 best dan promot momot ....

Owhhhhhhooooooiiiiii~


Hai Uols.......mak rase hepi sangat  hari ni....sampai entry mak pon nak berbahase bahase bapok gitew..... puihhh!......meremang bulu ketiak aku.....


Ok...untok entry kali ni....(aku pon x pasti nak panggil entry ke dok).... Yolah..... sesambil aku hedit2 blog ken, kadang2 aku tergelak bace komen2 follower aku......walaupon blog ni dihapdate dengan begitu slow iaitu menggunakan 10 kuase tenuk sahaje....ade jugak yang sudi tinggal2 komen.....


yang ni beberape "selected komen"....... aku promot sekalilah blog dorang...... yang x terpilih tu sori sangat.... x larat dow nak pilih semua....beriban riban tab kene buat.....dah la tenet slow.... 
*
*
*
Entry:  The Perfect Give.. 
Reply : Hahaha! rajin opah ekau kiro...opah aku pakai kalkeleter je....opah aku modern..
(*hensem sangat ko korek hidung)
*
*
*
*
Entry: Bende yang aku suke buat time ujan....heheh
Reply: Omaigod....ko tau tak....mase aku bace komen ko ni.....ari tengah hujan...memang aku terliuq nak makan goreng pisang.....wuwuwu~ memang best!
*
*
*
Reply : Haha......memang x leh caye sangat....biler aku bace ....rase cam aku ni perfect giler...padehal...puihhh!
(name ko cam kene virus)
*
*
*
Reply : Memang........aku pon bile nak exam baru aku bace....kadang2 dalam exam pon baru aku  bace "buku" org sebelah..haha!
*
*
*
Reply : Tula...aku ingat main tu cam senang...biler main rase nak hempok2 je natang tu...selamat la gitar rumet....
*
*
*
Reply : kiter memang selalunye blajar dari kesilapan.....tapi sekrang, aku still kene tipu time main poker...damn it!!
*
*
*

Reply : Hahaha! Omaigod! akhirnye ade gak org tau maksud Fap tu ape......you rock brah.....anyway, ko memang lucah cam aku! hahaha.......
*
*
*

Reply :Ahah! aku memang nak letak dalam entry...tapi cam panjang sangat...memang best main bayang2....mesti ko buat bentuk burung an? haha! (ko cakap ko kacak, mane gambar ko ??)

*
*
*
Reply : Memang betul kak....dorang memang tak takot.....x best da kacau dorang....wuwuwuwu~

*
*
*
Reply: Memang Betul! aku sedekah pon sebab nak dapt tisu.....itu kire ikhlas tak? Hakhak


*
*
*
*

Ok.....rasenye 10 orang cukop la kot.....ade jugak pengomen tegar macam Chuu Muqlis, Syafiq, Nana dan beberape orang lain ,SORRY SANGAT  tak boleh nak include semua pengomen. Serius aku sayang follower2 dan pembace blog aku.....  Tapi terlampau banyak step nak MENGELINKKAN semua orang.... (aku bukan racist, aku nak cakap Link je).....

Aku ingat pasni setiap entry baru nak letak link pengomen terbest untuk entry sebelomnye.....korang pahey dok?? hahaha...kalo pahey ok dop cenggitu?

Rajin2 la komen ye....Serius aku x kisah korang nak mencarot ke, mengumpat ke, buat ayat  lucah ke..... aku memang open....jangan tinggal link blue sudah.......aku dah expert nak carik link2 camtu....HAHA! kalo best aku promotkan...bukannye rugi ape2 pon....betul dok?


siler like ye...tee hee~~


17 comments:

  1. peh komen aku tersenarai siot.

    jap nak pergi rak baju amik sapu tangan.
    *lap air mata dengan hingus.


    patot tadi macam ramai org datang blog aku. terkezut jugak. rupenya datang dari blog pemes amos ni upenya.

    thank you thank you.

    aku memang suke tengok katun2 kau ni. tapi tu lah kan kau ni kejap update kejap hilang. macam biskut. aku makan cicah air teh panas kang. haha !

    eh macam dah jadi teks ucapan menag anugerah nuffnang pulak kan.

    okbai.

    ReplyDelete
  2. eh eh aku org pertama komen siot.

    *bangga lagi. kah kah.

    okey tu je nak cakap.

    bai.

    ReplyDelete
  3. bila lh komen i nk msk list tu???hahahahha

    ReplyDelete
  4. pehh, aku xde ehhh, x nk dtg blog ko shari,

    ReplyDelete
  5. tak bole blah part fap fap tu. hahah. ingat aku taktau.

    ReplyDelete
  6. bhahahaha aku pon xingat bila aku penah komen blog kau!haha XD thanks bro! :)

    ReplyDelete
  7. hahaha.. lu ada stail la bro.. :-)

    ReplyDelete
  8. wah...popiler kejap! =D hnss...hnsss..
    mekasih la, blog aku tak berhapdet..
    sbb aku sebe salah; hapdet blog, tp tak bc buku..
    hihi..

    blog roq ni ada identiti sndiri, so tu yg aku suke.. xmcm blog aku, rojak =D

    ReplyDelete
  9. ko langsung tak mention nama aku. cheittt!!! declare war!!!!

    tanak komen. huh!!

    ReplyDelete
  10. pergh terkincit aku kahkahkah dah la baru first time datag sini

    aku ingatkan aku ni cap ayam je dihatimu oh!

    kahkahkah cam doh

    ReplyDelete
  11. tq roq..
    semoga roq menjadi blogger tegar okeh..
    teruskan berblogging

    ReplyDelete
  12. YESS!!!! ade dalam list!!!! wuhuhuhuhuhu....

    ReplyDelete
  13. Jangan berkata begitu, nanti saya jadi malu2. .

    *malu la sANgeeettttttt*


    btw, tq beb mention nama ku..eheheh
    lop u bery bery muchee :P

    ReplyDelete
  14. comment lagi banyak-banyak...hahaha

    ReplyDelete
  15. steady a roq....
    name aku ade...bangga giler.....hahaha
    (gambar aku akan datang aku upload la....skang ni tak berkesempatan la....)

    ReplyDelete
  16. ade masuk dalam senarai gak?? waah.. lame gile tak update pun ade g sudi promote.. thanx bro!

    ReplyDelete

men men komen