Thursday, November 3, 2011

Torchlight itu Best!


Hai.....sexy tak care i bagi salam kali ni ?? hahaha....ahaks......( i love you sarimah! )

Aku pon tak tau mukadimah ape aku patot letak..... teros pergi ke entry je lah.....kali ni nak citer pasal main torchlight......aku pon x tau ape yang best tentang torchlight....pegang....pastu main suluh2.....????

Mak aku memang tau aku suke menghabiskan bateri kat torch light tu....tapi sebelom aku ambik torchlight tu, aku kene make sure mak aku takder kat rumah.....aku tunggu mak aku iaitu Cik Ton keluar rumah untuk pergi bergossip bersame Cik Mah, Cik Timah, Cik Nor dan Geng2 The Makciks yang lain....huhu

Ye! saya memang pencari barang yang hebat ! mak aku sorok torchlight tu kat tempat susah pon aku boleh carik......tapi selalu mak letak atas katil....pastu sorok bawah bantal.....hahaha.....mudah sangat aku nak jumpe!....diam2 aku akan pergi bilik mak.......
Paling aku kagum time main natang ni kan.....time aku suluh cahaye tu kat kipas......nanti dier jadi kelip2 siap ade lampu dua layer lagi....aku pon tak tau nak explain camne....(- -_") ......ape kate korang try sendirik....hahahaha

Lepas dah puas main suloh2 aku pon letak balik kat tempat asal dier......kadang2 sampai mentol torchlight  dah malap baru aku simpan.....nak habis bateri la tu....mau nye tak habis......Lubang Hidung, Belakang Peti Sejuk, Bilik Gelap, Bwah Kusyen, Siling Bumbung.....semua aku suloh! haha! best2!

TAPI !! paling tak best tentang bende ni ialah time mak aku nak gune torchlight .....

X payah nak carik orang lain.....mak aku terus aim aku ! sape je yang nak main selain aku ngan adik aku.....tapi yang selalu kene marah mestilah aku sebab aku yang besor.....wuwuwu~..... Pastu dapatlah "hadiah" yang best sangat....Tarikan Telinga Cik Ton (TTCT)
Bile aku pikir2 balik......aku memang sangat nakal time kecik2 dulu....hahaha

 SELINGAN!
gambar aku ngan klon time kecik2...ko ade?haha




psssttttt~ Sila Like kalo suke entry ni...tee hee~




19 comments:

  1. kann.. nak nak time gelap gelita blackout, mak on torchlight tak nyala pulok...

    ReplyDelete
  2. @sW33tdARLiNG

    hahaha! btul2....time tu memang mak hangin giler! haha

    ReplyDelete
  3. hahahahha giler comel korang berdua masa kecik2....... BLuwekkkkkkk

    ReplyDelete
  4. haha..macam best je.nak try la..

    ReplyDelete
  5. @Ciklinn

    elehhhh....tau la dier lagi comel.......grrrr~

    ReplyDelete
  6. x penah terfikir nak suluh kat kipas...nanti nak try la..haahah...ni roq la yg ajar..huhu...

    ReplyDelete
  7. kuang asam tol, sian mak =)
    tingat zaman lepas2.. kdg duit pon takde nk bli bateri..ase dah mhl sgt dah..da la kt kg, gelap. kalau jalan takde lampu,, takot plak kang ttibe ular muncul..

    *siyes cam beradik kembar la

    ReplyDelete
  8. pergh siap ada klon lagi huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  9. bez main torchlight ni....
    main byg2...da mcm wayang kulit dibuatnye klu time blackout...hahaha

    ReplyDelete
  10. ayah aku memang spare torchlight sampai 6 bijik lam bilik. dia tau ada anak2 perangai tak senonoh cam ko kot. he he......

    ReplyDelete
  11. hehehe..macam sama je. Aku pun ske main torchlight gak..hehe

    ReplyDelete
  12. HAHA. comel kena piat telinga. padan muka siapa suruh degil. hehehee

    ReplyDelete
  13. best woooo main lampu suluh.....kalo buleh nk jadik mcm csi la....yg tak bestnyer bile tak de letrik arrr....meraban cari last2 batery abiss....:p

    ReplyDelete
  14. hahahahah
    xde keje maen torchlite..
    :P

    ReplyDelete
  15. torchlight bese dulu gune wat main pedang2 je.. jadi lightsaber lagi.. huu

    ReplyDelete

men men komen