Friday, December 2, 2011

Ade ape ngan tarikh lahir korang

owhhoooiiiii~


just nak share sikit ape kaitan birthday korang ngan sifat2 korang.....(ayat apakah ini?)..... aku jumpe bende ni kat facebook.....aku bace la sikit, macam betul je.....tak tau la bende ni fakta or just nak sedapkan hati.... cube korang try.....kalo betul cube komen sikit..haha






sila like kalo bende ni betul bagi anda...haha

16 comments:

  1. Saya punya no. 2


    hahahhahahahahahahahhahaa...kemain berbakat lagi. LOLOLOL

    ReplyDelete
  2. perghhh kita serupa no9 huhuhu..

    model teladan yang tak ley blah kuikuikui

    ReplyDelete
  3. bace bole pecaye jgn =)
    ni kolo sumber2 yang berauthoriti ok la jgk

    ReplyDelete
  4. wah!! dkna no 3...heheee..ada banyak persamaan dalam diri dkna..

    kita macam secocok jer kan.. 3 bertemu 9 ..

    lalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..;p

    nak mintak share entry nie kat blog boleh tak ??

    ReplyDelete
  5. aku no 7. anak yang baik aku ni kan??
    (tapi memang betoi)

    ReplyDelete
  6. best seyh, aku dapat nombor 6. tak sangka pulak aku genius. kah kah kah!

    ReplyDelete
  7. Awan pun no.9 jugak. Memang masa muda ini, Awan selalu tak sehaluan dengan ibu bapa.

    ReplyDelete
  8. haha. kenapa versi BI laen cket eyh? nak2 pasangan2 ideal tu. haha..

    NO 5, ade yg sama nan saya la. :)

    ReplyDelete
  9. aku no.1?? aku pemalaaaaas wehhhh..haha ;D

    ReplyDelete
  10. saya no 2!! hahaha.. tp dalam muzikal hampeh.. ahhaha

    ReplyDelete
  11. oohh am not dat type yg suka menuding jari pada orang lain... saya sgt bertanggungjawab atas masalah sendiri yg berbangkit... sekian, malas nak baca... hehehehe

    ReplyDelete
  12. hish22 xbetul langsung! jaoh bebenor lah! :P dah2,tahyul nih xbole percaye! :P #padahalxbolehterima haha :P

    ReplyDelete

men men komen