Friday, December 30, 2011

Sketches : Harimau Malaya by Roq

Owhhhoooooiiiiiii~


Sorry lambat hapdate.....mesti korang bengang kan bukak2 blog aku ade entry2 contest je kan...haha


Ramai dowh join contest DiGi tu....cam susah je nak menang....orang cakap "tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia sape yang tau"...... kehkehkeh...


Aku pon tak tau....orang lain dok study, aku dok melukis....ape la nak jadik...huhuhu... dah tu pulak, dan2 je semangat petriotik  berkorbar-kobar..... aku rase minggu2 study ni buat hormon aku x stabil...haha!


Just nak share sketches Harimau Malaya versi aku....tee hee!


oopssss, bahagian censored itu hanya digantikan dengan bulu-bulu sahaja....haha

Sape sini tau PhotoShop ??? ajar2 la aku...teringin gak nak bagi lukisan aku ade kaler2...huhuhu... asyik2 hitam putih...... busan giler.......


sekian................

*btw, sape ade skype? jom skye.....gadis2 digalakkan, laki pon ok je...gagaga~

*Hapdate....lupe nak pomot member2...... komen paling best untuk entry Lipas ber IQ tinggi ialah...


Reply dari aku : untuk pengetahuan ko.......hanya lelaki kacak yang takut lipas....hahaha.... btw, lepas IQ lipas tu hancur, mesti ko kutip pastu tambah kat IQ sendiri....kan? haha

rajin2 singgah la blog Cik Pia dan Fiza .....(tetibe)


21 comments:

  1. fiza tau sikit2 je photoshop ni, basicnye je, hehehe

    ReplyDelete
  2. hemsem la rimau tuh...bleh mintak num fon ? hehehehe

    ReplyDelete
  3. bleh tahan bro....klu dapat make up skit msti nmpk perfect....

    ReplyDelete
  4. spender berbulu! nak kaler cam realistik mmg kena photoshop. aku takreti sgt. flash reti lah. kaler mmg stok kartun punye

    ReplyDelete
  5. @Fiza

    ok la tu...aku x tau langsung......haha

    ReplyDelete
  6. @~Nana BamBam~

    ni no tepon dier...

    raww, rawwrrrr, rawr, r.rawwrrrrrr, rawwrrr....

    ReplyDelete
  7. @Si BuDaK KaChAk

    nak tacap pakai photoshop tu yang x gheti....

    ReplyDelete
  8. @Ayeem Jemain

    pakai flash? aku x pandai lukis pakai flash....tapi tau camne nak kaler....pahey dop? haha!

    ReplyDelete
  9. LAWA SIYOT! Photoshop? aku baru jinak2 dengan photoshop..

    ReplyDelete
  10. harimau jadian ke tu..hihiihii

    ReplyDelete
  11. Photoshop terbaek..
    silalah kalerkan.. tak pon, meh aku kalerkan.. koh koh koh

    ReplyDelete
  12. haha, nak komen apa ntah. happy new year ja kot. btw good sketches :)

    ReplyDelete
  13. berketul-ketul rimau tu..aummmm

    ReplyDelete
  14. harimau tu asenye body builder kah?

    ReplyDelete
  15. harimau malaya tak pakai spender


    eeeeuuuuuu ahhahaa

    ReplyDelete
  16. haha..sengal
    kaler pkai photoshop msti cntik
    g la tgk kt utube byk tutorials

    ReplyDelete
  17. Hi there colleagues, how is all, and what you would like to say regarding this paragraph, in my view its actually amazing
    in support of me.

    My blog post :: acoustic guitar chord

    ReplyDelete

men men komen