Tuesday, January 24, 2012

blogger berperangai Gum-Punk....



owhhhooooiiiiiii~


Ok! hentikan caci-maki serta cercaan korang terhadap aku...... ye! aku tau aku lame giler tak hapdate blog..... biaselah.....diri ini dilanda......Ombak Malas.....Wah!

Hensem sangat aku jadi Aeren Aziz

Terdetik nak hapdate blog gare-gare ramai sangat yang tegur aku sebab tak hapdate...... Ye la..... rindu ngan kartun2 yang aku lukis kan........ (puii!! + muntah hijau)

Antara yang selalu menegur aku sebab tak hapdate adalah member2 aku...

Ye! sangat bersemangat update blog biler ade contest...haha

Aku memang suke join kontest especially dari Nuffnang......Aku banyak menang tiket wayang......tinggalkan komen pon dapat tiket free......tapi x pernah redeem sebab sangat busy uolss..... (tak tipu).... Aku pon suke kalo korang tag aku biler ade blogger buat contest, tapi aku x kan join kalau dier pilih pemenang secara random....kahkah

ok....sambung kepada entry.....  Akak aku pon selalu tegur aku bile tak hapdate blog......tapi biler dah malas, memang aku buat perangai gampang je la....biar blog berhabuk....


Aku sangat terharu biler ade member aku message kat facebook suruh aku hapdate sebab nak bace karya aku...siap khatam bace entry aku sebelum ni lagi.....ko mampu? aku rase.....sebab tu la aku hapdate....haha
By the way...name dier Husna....tnx Hucena :)


Semenjak dua menjak tiga menjak (menjak infiniti) ni kan.....aku asyik bersin je ko..... banyak kali !! tak tau la kes resdung ke ape ke......aku rase mesti sebab korang dok lempar cercaan korang kat aku.....kan?


Ok.... tu je kot entry ntok kali ni....eh lupe! sesi promot mempromot....... (dari entry sebelom ni)

Reply: tak lah....dari baby memang kuar2 dah ade six pack.....haha!


Huarghhh! ngantuknye....ok la....nak sambung tido....cuti sem kan...hehe..... nanti aku nak hapdate entry2 romantik la....boleh dop? weeee~






12 comments:

  1. hye, roq..
    lame aku tak komen kat sini...

    ReplyDelete
  2. boleh.. entry romantik kdg2 pun ok gak, kehkeh :P

    ReplyDelete
  3. err..nad tak tahu bila nad follow blog ni..tapi tetiba bca entry ni...tak rasa rindu pon..;D

    err...nk buat entry jiwang??boleh ka??:D

    ReplyDelete
  4. mnnti kn entry romantik tu..
    =D

    ReplyDelete
  5. hampeh...cuti sem alamat mnakung lemak le hang..

    ReplyDelete
  6. aku tunggu entri romentik ko tu dengan penuh kesabaran.....

    ReplyDelete
  7. agak2 dapat tiket free tp takleh nak redeem, meh akak tolong redeem kan... apa raaaa ehuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  8. nk berkenalan ngn hucena boleh? cm cute je...HAHA...

    ReplyDelete
  9. sapik please la update lagi please please please


    haha gampang benar akhlak aku ahhaha

    ReplyDelete
  10. ko tak apdet blog ramai gak tanya,

    aku tak apdet blog dua bulan, takde sape tanya.. koh koh koh.. i iz zadddddd...

    ReplyDelete
  11. tak pernah dapat tiket free..untunglahh anda roq..
    kasik tips dan ajar sikit cmno caranya weyhh :)
    sharing is caring kan jemah oii ^^V

    ReplyDelete

men men komen