Tuesday, January 31, 2012

Blogger Penagih Dadah???



owhhhoooiiiiiiiii~


Hari tu, aku ade singgah website Cara Hidup Sihat.....wah! ko mampu pergi website2 camni?...... 


*buruk sangat website dier...patut la org makin x sehat...(walhal blog sendiri cam sampah)

Kerana terlalu prihatin terhadap kesihatan aku..(puihhh!~).... aku pon dengan jujur meletak segala detail aku dekat BMI test dier.....ala....calculation ratio berat badan ngan ketinggian tu.....pastu result dier pon kuar.....


Ko tengok!! ader ke dengan ketinggian 174cm berat yang patot aku ade adalah 63Kg!! hahahaha..... bangang giler website ni....(padahal tak boleh terime diri sendiri gemuk)..... Bukan ape..... aku ade try gak bende ni kat website lain....semua cakap berat badan aku normal....bile test kat website Malaysia...... aduhai.... malu owh......kalo aku ikot ape dier cakap....konfem camni dah badan aku....


Sexy ke kalo kurus camni???......Aku rase kalau isap dadah baru aku boleh dapat 63 kilo....x pon buat pembedahan sedut lemak......


Ok...... Jijik giler owh sedot lemak.....ewwww~

8 comments:

  1. Oh my...jangan kurus sngt Roq :)
    geli dah tengok gambar last..wueeekk -_-||

    ReplyDelete
  2. rasanya berat akak pun standard umur dah 30+ ni 60kg kira ok laa but still dia kata gemuk.. OK, mmg ada lemak berlebihan sikit tp takkanler nak berat mcm anak dara 53kg? haiisshhh...

    ReplyDelete
  3. tak payah la roq...cukup2 la lemak sana sini ko tu....lemak tu la yg nampak ko seksi nokk!! hahaha....kalo kurus, baik ko compare badan ko dgn tiang tepon kt rmh jiran ko...:p

    ReplyDelete
  4. same2...bangang giler website ni...
    aku pn dh try haritu...
    berlebihan jugak...tang celah kangkang koot yg terlebih! opss

    kupikirkan btol, bersungguh2 laa diet...HAHA..

    ReplyDelete
  5. HAHAHA..

    erkk.. gelinye gamba las tu!!

    ReplyDelete
  6. pe jadah bulu kat gamba last tu ? ? Sheet!!

    ReplyDelete
  7. euwwwwwww.......hodoh ohkey!!!

    ReplyDelete

men men komen