Tuesday, October 18, 2011

Mak cik buta minta sedekah



owwhhhoooiiiiiiii~


sekarang dah hari rabu.....lambatnye aku update kan?? well......test berduyun-duyun kot!! nak study last minit satu hal.....nak jalan2 satu hal......biler la sempat nak update kan? perlu ke update blog tiap2 hari?? hmmmmm


anyway.....aku telah mendapat satu request dari member aku....request nye berbunyi begini.....



hmmmmmm........................


Biar aku citerkan situasi.....korang pernah tak time korang lepak mapley....otopon kedai2 mamak lah kan....tetibe ade akak yang tak buta memimpin tangan seorang mak cik bute.....pastu nak kaver2 ayu sambil buat ala2 innocent gitu mintak sedekah.......macam situasi kat bawah ni.....


Ok....tu je entry kali ni....3 gambar je......sekian dilaporkan litas langsung dari bilik 318 kolej sepuloh , UPM Serdang, selangor........Terima kasih....welcome back tomorrow....

sila like kalo suke entry ni cam biase....(ayat macha)


11 comments:

  1. sama laaaa macam aku..test berduyun-duyun..tak larat sudahhhhh..ohoiiiii

    ReplyDelete
  2. ramai sangat dah pemintak sedekah sekarang.
    susah nak pecaya. haih

    ReplyDelete
  3. i like this n3..ada msj tersendiri walaupon guna karton jer... :)

    ReplyDelete
  4. slamat stdy last minit bro! ahah xD

    ReplyDelete
  5. biasa ar kalau bz mmg payoh nak hapdet nie en :)

    ReplyDelete
  6. kutip sedekah?mcm salah ckp je.minta sedekah?

    ReplyDelete
  7. ermm betui 2...bile dalam keadaan cmni serba salah nak bagi ke tidak... byk betui yg menipu skang ni

    ReplyDelete
  8. kadang2 bagi.. kadang2 tak gak.. tengok gak r cane yang datang tu sebab kadang2 banyak yang menipu je.. em..

    ReplyDelete
  9. Fish is important in a nutritious diet. They include
    many wholesome substances which can be very important for the traditional functions
    of the human physique. Fish accommodates high levels of protein, omega three fatty acids,
    and vitamin D.

    Feel free to visit my site - aquaponics gardening;
    http://www.8767f.com/asp/0008/Shownews.asp?id=8072,

    ReplyDelete

men men komen