Saturday, October 8, 2011

Pancut Bumbung Di Kolam Renang Putrajaya (presint 5 kot)

Owhhoooiiiiiii~


ok....aku rase dah banyak cercaan dan maki hamun yang aku terime dari follower2 aku......Bile nak hapdate bro? Jawapan aku: entah....ikot mood......lalala~


aku sekarang malas nak lukis2.......sketching banyak dah....nak inking malas tahap super saiya....boleh? huhu


sekarang jam laptop aku menunjukkan pukol 12.53 malam.....ye! blog ini di update pada waktu sepatotnye aku tido otopon study......(aku tipu bile aku taip study, aku memang tak terniat pon nak study...ahaks)


tadi aku pergi mandi swimming pool kat putrajaya...presint 5....sekarang tengah bersin gara2 terlampau banyak air masuk hidung dan juge bontot....kentut pon kuaq ayag habaq hang....dah macam fabreze dah.... wah! banyak pulak aku mencarot malam2 ni......Nah gambar berformat JPEG!

Alien baru masuk kolam

Owh.....malulah! (*blush dalam air)

Lagi post2 batak dalam air

Dibah dalam swim suit muslimah...

Tonchet buat skill......boleh la, ko life guard! cisss!

Boyak nak buat gak....tapi kalot giler! hahaha (tonchet menyebok)

Wah! seksi sangat aku.....haha

Okeh! kepada mak2 ikan sekalian .....talian anak ikan dibuka sekarang....sila dail nombor 01X-204024X untuk tempahan.....hakhak

Ok....kiter pergi ke point seterusnye......lepas dah mandi , lap badan bagai....aku pon ingat nak pergi toilet...nak kencing....ye! aku tidak mengamalkan kencing didalam kolam....kencing dalam kolam sangat keji dan menjijikkan....sape lah nak minum air kencing ko tu!.....owh...terlari dari point plak...

Mase dah lepas kencing, aku ingat nak basuh la aku punye totey.....dengan bangga aku bukak paip dier macam gambar kat bawah ni......
I pon  pusing tombol air dengan rakus.....air pon terpancot dengan begitu deras sekali Uols, terkejut mak...

ni gambar sebenar....cinabeng punye paip!


Okeylah! tu je kot hapdate kali ni......Kurangkan kontroversi, Banyakkan Study,Tingkatkan pointer exam nanti....wah! meriah!...zassss~

31 comments:

  1. @Abu Huzaifah

    aku pon aspect begitu deras air pancutan beliau...menggelabah kot..hahah

    ReplyDelete
  2. mesti kecut pundi kencing ko kejap kan tengok air terpancut ke siling!!!

    ReplyDelete
  3. hahahaaaaaaaaaaaaaa...seronok mandi kan...sampai terpancut air paip!

    ReplyDelete
  4. perrghhh teror tu..pose dlm air....

    ReplyDelete
  5. ahaha ganas nya paip air tu :p

    ReplyDelete
  6. kan da kne tembak ., sampai ke siling -____-

    ReplyDelete
  7. kah kah kah... tinggi giler kau pancut!!!... kah kah kah

    ReplyDelete
  8. hahahaha =D tgelak2 bace entry ni..
    gambar pon klakar..

    *lama tak swim kt situ..bapak sejuk kan..

    ReplyDelete
  9. anak2 ikan yg comel..leh digoreng x???? haha

    guna camera aper tu? waterproof erk....

    ReplyDelete
  10. gilew kuat pancutan itu... harus dipujii.. hehek

    ReplyDelete
  11. ajar gua berenang... gua tak reti berenang.. heheheh~~


    ewwww... kesian siling tu jadi mangsa.. huhuu~~



    ^^

    ReplyDelete
  12. nice he he he camera boleh bawa dalam air

    ReplyDelete
  13. terbaik tagline ko yg last skali tuh..

    ReplyDelete
  14. wehhh..camera underwater pakai camera apa? tercari2 camera underwater yg clear.

    ReplyDelete
  15. nice entry, kelakar, haha, and thx for visiting mine :)

    ReplyDelete
  16. haahahhaaaa... lawa ler gambar........

    ReplyDelete
  17. kelakor baca n3 ni..

    tingginya pancut.. betul ke air paip tu? hahaa..

    cantik gambar dlm air tu..

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. pancut baik punya roq kan...hmmmm...kelassssss gitew

    ReplyDelete
  21. paip tu mesti dibukak berulang kali dgn kadar laju,,,babtu ke siling hahah

    ReplyDelete
  22. eh..apa totey2 ni..malulah..lari smbil tutup muka dgn 2 tangan..huhuhu..

    ReplyDelete
  23. hoi hoi ape totey2 nih??? :P
    perhhhh! skil mmber ko Tonchet
    tu mmg gile stylo!!!!



    luv,
    anamizu

    ReplyDelete
  24. bestnyer mandi manda,,betui2,,penah jd gak cmni,,tp takdelah t'pancut smpi bumbung,,,hehehe

    ReplyDelete
  25. Damn Muslimah Swimming Suit..masih menampakkan BENTUK BADAN..BULLSHIT punya pakaian

    ReplyDelete

men men komen