Monday, October 24, 2011

Vakum Cleaner Puake

Ko ingat berite ko tu dramatik sangat? huh!

Hai semua......ok2....x payah la marah aku sangat......kemalasan melanda jiwa......malas sangat aku nak update blog ni walopon sekarang tengah cuti sem.....(cibai je perangai aku kan)

ok....hari ni nak citer pasal Vakum cleaner.....rasenye dah lame aku tak letak entry yang berkartun-kartun kat blog aku ni kan???  kali ni aku letak kartun2.....harap2 korang suke la...

Mase kecik2 dulu la....aku sangat takut biler dengar bunyi vakum cleaner ataupon dalam bahase melayunye "penyedut hampagas".....wah....sasterawan sangat aku......

Tiap kali Ciklinn ataupon akak2 aku lain bersihkan rumah.....aku akan naik atas kusyen........
Serius weh....mase kecik2 dulu aku takut giler kene sedut masuk dalam vakum tu.....maklumlah...mase tu fikiran tak berape nak maturedkan......imaginasi pon mengarut.....aku selalu imagine akan jadi macam kat bawah ni....
Tapi biler dah besar ni......dan boleh berfikiran logik......aku pulak yang selalu takutkan anak2 buah aku.....seronok pulak tengok dorang lari ketakutan...haha
Ok tu je entry kali ni.....aku pon tak tau moral of the story......Belilah vakum Tempatan?? Entahlah....haha...ok...adios...

ps: sila like kalo suke entry ni :)


14 comments:

  1. hehehe.mase kekecik dulu suke naik atas vakum.
    buat mcm kete menan.

    ReplyDelete
  2. @Anisa Hang Tuah

    x brani nak naik.....nanti kene marah ngan akak...hahaha...buat la entry naik vakum :P

    ReplyDelete
  3. hahhahahhaha...naseb baek sy xde bapa saudara cam ni...wakakkakka

    ReplyDelete
  4. rasanya budak2 skrg advance kot..time kita vacuum..dia dok tunggang lak vacuum tuh

    ReplyDelete
  5. mmg melampau, nmpk sgt cpt tpengaruh ngn katun2 nih

    ReplyDelete
  6. hahahaha
    same la dlu pon takut dgn vacuum.mak vacuum terus lari jauh2..
    :P

    ReplyDelete
  7. bebudak laa paling takut dengan vaccum nie.. hua hua hua

    ReplyDelete
  8. haha...aihet vacuum cleaner.. bising! =D

    ReplyDelete
  9. ish ish ish...dah dewasa kenakan anak2 buah pulak yer. haha =)

    ReplyDelete
  10. cousin aku dolu takut bunyi mesin basuh..
    tapi bunyi mesin kelapa tak plak..aduhaiiii

    ReplyDelete
  11. hahaha...jht pakcik dia.... nakutkan org....kekekeke

    ReplyDelete

men men komen