Saturday, November 19, 2011

Main gitar??? Puihh!!!~

Owhhhhhoooiiiii~


wah....lamenye aku rase x hapdate blog......sampai password pon lupe.....(serius ni).......sori la kepade follower2 sekalian....cewahhh.....cakap macam ade follower berjuta-juta....puihhh!


korang buat ape je coti2 ni? jalan2 ke? date ke? main boling ke? tengok wayang ke? ke? ke? ke? ke? ke? (selingan hantu kak limah balik umah).....


aku bosan sangat weh! cuti tak buat ape.....(walhal isnin ni ade test)......so aku ingat nak update la.....tapi xde idea....aku pon bukak la youtube....husya2 video ape best....nak bukak porn kene block pulak....aduyaiiii...... aku pon terjumpe video ni....


power baiii !!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Perasaan Aku...
Dengan gigih aku pon check tab dier kat internet.......aku pon try main...


Ye! itulah realitinye Tuan-tuan dan Puan-puan sekalian......sangat susah main natang bertali tu..... imagine dalam kepale otak boleh main gitar sampai kalahkan Man Kidal....sekali try main??....puihhh!.....Ingat power sangat letew?.....


suke entry ni??? sila like.....kbye....haha




15 comments:

  1. ssumpah mmg susah..
    xpaham betul

    ReplyDelete
  2. hahahaha..cuba lagi cuba lagi, jgn cpat ptus asa..^__^

    ReplyDelete
  3. hahahaha..siannye..pelan2 la main..XD

    p/s : tinggal kat mid ke? muahaha

    ReplyDelete
  4. same dgn ape ak rase,tp xsmpi hati ag nak baling gitAR KOT....hahaha

    ReplyDelete
  5. mak ai..smpai terbelah gitar kau? blaja slow2,..mana ada yg start je trus pndai =)

    ReplyDelete
  6. ingat senang nak main gitar..kene tahu basic die...lama2 mahir arr..

    ReplyDelete
  7. susah nak main gitar woo.. apa-apa pun memang kena belajar asas dulu.

    ReplyDelete
  8. prctise la roc, bg power, dah alang2 ade gitar dpn mate tu :p

    ReplyDelete
  9. seyes aku pon same. apesal aku tengok orang lain main macam senang. najua latip pon boleh main. sekali aku try grrrrrrrrrr.

    okbai.

    ReplyDelete
  10. bukan susah mana pun.. belasah jer, asalkan berpetik.. hahahaha..

    ReplyDelete
  11. main gitar memang r susah.. tapi main main gitar senang je bro.. petik2 sudah.. ahakz

    ReplyDelete
  12. kalau ko dpt main lead metallica mmg aku salute la dgn ko..ngeh3

    ReplyDelete

men men komen