Thursday, August 4, 2011

Paper dan nasi lemak



Ohhoiiiiiiii~


disebabkan hari ni hari jumaat...aku nak update sikit2 je....(ade kene mengene ke??)
Okey, sape setuju ngan gambar kat atas, sila like kat bawah ni ...hahaha XP


35 comments:

  1. setuju2..
    kadang paper wat bungkus ikan pon jd..
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. memang best, lebih best dari nasik lemak tu pun ada.

    ReplyDelete
  3. aah kan ?
    setuju gak lah.
    paper dah kena sambal nasik lemak pon nak baca. hehe

    ReplyDelete
  4. aku pun suka bc s.kabar yg bungkus nasi lemak...sambil mkn sambil belek2

    ReplyDelete
  5. ade gunanya jugak surat khabar ni, bukan stakat beli beca dan buang . kann?

    ReplyDelete
  6. setuju gakkk. haha.

    kdg2 kalu gune paper nak lapik letak makanan pun masa tu baru sibuk nk baca..

    kalau x, xbace paper sgt pun.. haha.. :P

    ReplyDelete
  7. haha.. tau xpe.. baek jual paper dgn care mmbungkus nasi lemak.. lol

    ReplyDelete
  8. tak setuju..hehehe

    aku suka baca paper baru, masih bau kilang..kalo aku beli paper, aku belum baca, memang aku sorok dulu..hahaha

    baca paper yang dah 20 org baca tak feel...rasa baca paper minggu lepas je.

    ReplyDelete
  9. td 2 bila..breakfast ke??hahah..

    ReplyDelete
  10. aku lebih suka baca paper lame yang telah digunakan..macam menggamit memori..

    ReplyDelete
  11. haha..betul3!
    setuju sangaaaaaaaaaaaaaapppppppppp !

    ReplyDelete
  12. ahahaha..sambil mkn sdp bace...lelebih lg kalau balut guna surat khabar citer pasal gosip..hehe..XD

    ReplyDelete
  13. mmg stuju,,kdg ada berita tu tak tbaca pon wpun hari2 bli srt kabo..

    ReplyDelete
  14. stuju. tp paling frust ble part2 penting terpotong. rse nak pg cri je kat nsik lemak lain, haha

    ReplyDelete
  15. Setuju. Tapi di kawasan Awan ia digunakan untuk membungkus kuih-muih. Walaupun telah lama berlaku tapi sekurang-kurangnya minda ni terbuka jugalah. Setuju dengan pendapat Baju Kurung.

    ReplyDelete
  16. setuju ! tapi kt sini nasik lemak sume bungkus dengan kertas berlilin tu. dah takde daun pisang surat khabar da.

    ReplyDelete
  17. betul2..
    baca paper yg dh jd bungkus nasi lemak lagi syok..kalo berita tu sparuh hilang..jd citer tergantung..trus rasa..alahai..ruginya xdapat tahu full citer..=p

    ReplyDelete
  18. Ahahaha..

    Ada jugak orang yang mengemas rumah, lepas tu bila taim susun2 paper lama/majalah lama, boleh pulak dia benti mengemas dan mengadap benda alah tu...

    Abeh tu sampai bila nak habis mengemas...?

    Hahaha...

    ReplyDelete
  19. seyes. kadang2 aku baca paper bila beli nasi yang bungkus pakai paper. bila tengok tarikh dah lama gila lepas. hahaha

    ReplyDelete
  20. :) setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  21. hehehehe..
    aku pun suka baca paper nasik lemak..

    ReplyDelete
  22. berinformasi ape nasi lemak tu kan.. hehehe

    ReplyDelete
  23. haha^^ sekarang ade lagi ke org bungkus nasi lemak gune paper? ade kot kat kampung2. mmg nostalgik ah! ;D

    ReplyDelete
  24. betul2
    sambil makan, sambil bace berita

    haaa..kantoi makan nasi lemak!

    ReplyDelete
  25. akak setuju....smbil makan smbil baca...

    ReplyDelete
  26. wahaha., best2..
    mmg setuju pon
    sbb time makan nasi lemak kononnye boring
    tu yg layan paper tu haha :D

    ReplyDelete
  27. aku suka perampuan jual nasi lemak tu.. cun sial

    ReplyDelete
  28. aku pun suke bace paper lame .. rase cam best jer dan sekali sekale rase cam orang gila . hahaha ~

    ReplyDelete

men men komen