Sunday, August 14, 2011

bile tangan gatal....



ohoiiiiii~~


saje2 nak update....tu la kan...bile minat melukis......tetibe pulak naik nafsu serakah bagai......jadi la camni.....


hahaha....ok tak?......miawwww~ hehe....ni baru blaja main2 warne ngan WACOM.....ok...tu e....kuranglah pahale pose aku ari ni........ke habis terus ntah....haha

21 comments:

  1. cun cun :))

    lukiskah gambaw pelangi plak..boleh?

    ReplyDelete
  2. hahaha awat seksi benor tu?kang batai posa tau!owh mmg cantik dan terbaiklah!kite pun baru2 je lukis utk entri sebab bosan pinjam uncle google hehehe.tapi tak blh lawan macam bro lukis.slm ramadhan dan selamat berbuka puasa lepas dgr azan maghrib hehehe

    ReplyDelete
  3. siot. dah r bulan posa. saja je menaikkan nafsu lelaki2 normal. arrghhh

    ReplyDelete
  4. nyesal bukak..kurus pose.huhuhu.

    ReplyDelete
  5. hahaha versi hentai... O.o
    ai nafsu naek katun pon jadi kakaka

    ReplyDelete
  6. Ohohoho..seksi gilak..koh koh koh..

    ReplyDelete
  7. peh! kensel separuh pahala...hehe

    ReplyDelete
  8. gahaha! gatalnya imaginasi kau.

    ReplyDelete
  9. harap lepas ni jgn wat hentai version la bruh. lol

    dh lama ko komen kt blog aku baru nk datang jenguk ko balik..sori la ye bro. haha

    ReplyDelete
  10. Sayang oiii...Pose2 ni, ko nak 'dpt saham dosa' tayang gambo cam ni..kalo utk tontonan sendiri ok lagi lah, tangan gatai..sendiri buat, sendiri tanggung. Kalo dah dok tayang kat org, kalo ada org yg terbatai pose dia freee jer ko dpt saham dosa.

    Jangan sentak nooo...Ni teguran ikhlas dari 'tante' yg mmg suka berleter utk kebaikan anakanda...:)

    ReplyDelete
  11. pergh.. tak tercapai akalku.. hehehe

    ReplyDelete
  12. amboi sexy nya kim posible ni bile besar..ahaha xP

    ReplyDelete
  13. asal perut dia buncit doh? haha.

    ReplyDelete
  14. nice. Aku boleh lukis gak, cuma x pandai mewarna.

    ReplyDelete
  15. wahh boleh jugak erk imagine cam na rupa dia bila da dewasa heheh..nice2 heheh

    ReplyDelete
  16. haaaaaaaaa.... matured punya kim! kekekekeke
    anak akak melekat tauuu tgk blog roq ni, penat plak akak nak melayan dia bukak lepas satu, satu page dia suruh bukak and suruh aku cerita kat dia gambar2 yg ada dlm ni

    ReplyDelete

men men komen