Wednesday, August 3, 2011

ahhh!!!! malunyeeee!!!!


Ohhhhooooiiiiiii~~

owh jemm!! bestnye x busy..tiap2 hari boley hapdate blog...hahaha....ok....terus ke entry...taip banyak2 pon  bukan korang nak bace...huh!

semalam lepas bukak pose, aku x tau la aku salah makan ke ape....yang pasti perot aku masuk angin kaw2.....
Ok finee.....aku pon pergilah toilet nak pergi berak dengan harapan angin2 yang menyakitkan perot tu kuar. Punyelah kuat aku teran last2 kuar angin je.....dah la bunyi kuat giler....pffftttt~......Aku rase  aku kene rasuk ngan antu toilet la....sebab aku rase bende tu lucu giler...haahaha
Disebabkan merase heppy.....aku dengan galaknye meneran neran lagi bunyi kentut yang terhasil......dah macam orkestra trumpet dah aku dengar......hahahaha....dan aku agak pasti bunyi tu boleh didengari dari luar sebab toilet aku tak kalis bunyi..demn! 
OK...perkare yang memalukan bermule kat sini.......habis je aku melabur semua tu kan... angin semua dah keluar.....Aku pon nak la kuar toilet tu......sesuatu yag tak dijangke terjadi....
Owh Demn!!! bile mase bapak dudok depan toilet???? mesti dier dah dengar orkestra trumpet aku tadii..!!!! arghhhh!!! terkejut aku!!....malu pon ade!!! arghhhhhhhhh!!!


hahahaha....kalo korang perasan dah dua hari entry aku pasal berak...hahaha...dah tak de idea lain ke Roq?? sape cakap xde? dah berpuloh ploh aku buat, tinggal nak masuk blog je....hahaha

Pesanan Khidmat Masyarakat : Untuk entry "OWH SHITT!!" semalam tu seriously aku cakap aku mampu bertahan sampai umah dow....sikit pon aku tak terkincit dalam seluar......grrrrrr~ kalo tengok komen2 semua cakap aku dah terberak dlm sluar...cisssss!!

Okey seperti biase...jangan lupe like lepas bace....kalo korang rase entry ni menarik la...hahaha

50 comments:

  1. alah ngan bapak ape nk malu lain ngan pak mentua ...hahah

    ReplyDelete
  2. pehhh malu gile! org punye la tahan bunyi trompet time dlm jamban. die selambe je lepas. hakhak

    ReplyDelete
  3. ko ni tengah dilanda masalah cirit birit ke?

    ReplyDelete
  4. @Lea IsNaw!

    manede....hahaha.....tetibe nak jadi

    ReplyDelete
  5. hahahaaa.ngan bapak pon malu ker??? hikhikhik

    ReplyDelete
  6. haha melampau seyhh. tp takkan la malu kot dgn bapak sendiri. hehe. it's normal. :D

    ReplyDelete
  7. Hehehe.. Kantoi..Malu tahap tinggi tu..

    ReplyDelete
  8. like like like....realiti bukan fantasi..cuba membayangkan....kih kih kih

    ReplyDelete
  9. Hahahahahahaha..*gelak guling2 baca entry ni*

    entry ni buat saya rasa nk komen..(sebelum ni baca senyap2 jek)
    ;D

    ReplyDelete
  10. Kalu aku tak lar malu sgt, lain lar ko wat orkestra dlm lift.. hahaha

    ReplyDelete
  11. ahahah..kekok kot kalau tengah berak ada orang kat dapur (utk kes yang toilet kat dapur)

    ReplyDelete
  12. haha. asyik sakit perot jek.
    bau sampai sini tawuk.
    mesti lah bapak kau dengar. senonoh! haha

    ReplyDelete
  13. hahaha..sib baik bapak sendiri kalo bakal bapak mertua..lagi double malu..

    ReplyDelete
  14. untung ko abah yg dengar...
    aku pernah camtu gak, rupanya ada kawan mak aku kat dapur duk bersembang dgn mak aku...
    siap ckap lagi, "Macam disco dah jadi dapur ni.."

    ReplyDelete
  15. mesti segan gila kan bila tengok abah dah ada kat luar?
    hehehe

    chemay pon ade jugak kenangan cam niee..
    tak perasan abah ada kat belakang time tuhh
    -.-

    ReplyDelete
  16. bapak ok la.. kalo awek ke member ke malu siut.. kna bahan sampai kiamat huhuhu

    ReplyDelete
  17. haha,,,wpun tak snonoh, tp den pon penah jgk mcm tu,, haha.. kentut lebey..

    ReplyDelete
  18. hahaha....lucu la kamu ni....eh, bau sampai sini la...

    ReplyDelete
  19. hahaha....wat xtau jer la dgn bapak...

    ReplyDelete
  20. ahaha, nasib okestra aje.. x campur ngan drum line lagi.. xD

    ReplyDelete
  21. hahaha... merase bapaknyer dgr muzik pree... heee....

    ReplyDelete
  22. ok la tu...dari aku berak cm bunyi orang berperang....

    ahaha!XD

    ReplyDelete
  23. seb baek bapak sendiri, klu bapak mertua harus tak ngaku menantu neh..hihihi
    tq singgah blog(:

    ReplyDelete
  24. :D haha! eeeeeeeeeeeeee. koto lagi. busuk punye orang.

    ReplyDelete
  25. bahaha..sile jgan wat camnie kat umah mak metue..hahaha

    ReplyDelete
  26. aku nak komen satu bende jer... ko pakai tandas duduk eh? ahak ~

    ReplyDelete
  27. Hahahaha Kelakar... Buek malu jer.. Hikhik

    Doodle2 tu semua chomel2 laa ! :)

    ReplyDelete
  28. hahahah..klaka btol!! gelak guling2.. =)

    ReplyDelete
  29. oiiiiiii kelakaq habaq ang hhhahahahah!

    ReplyDelete
  30. salam perkenalan (^__^)
    cute katun awk lukih...ish2 dasat sungguh bunyi kentut tu..eeeee....seram..he3

    ReplyDelete
  31. haha nasib baik dgn bapak sendiri. percent malu tu tak byk hahaha

    ReplyDelete
  32. hahaha...bukak pili air kuat2...xpon bawa masok handphone...bukak lagu kuat2..hhehe

    ReplyDelete
  33. kalo aku pon malu..haha

    p/s:ktorg syak je ko dah tkincit...haha

    ReplyDelete
  34. Awan lagi teruk.
    Siap teriak-teriak lagi dek kesakitan.
    Azabnya, Allah saja yang tahu.

    ReplyDelete
  35. babak sporting maa, nak malu apa dengan bapak sendiri..kalau pak mentua tu huhuu lain citer,apa punya menantu hahaaa

    ReplyDelete
  36. mase kecik2 bapak awak yg cucikan.
    dh besar malu pulak.


    hehehe

    ReplyDelete
  37. hehehe.. lawak2.. x senonoh kan.. hahaha

    ReplyDelete
  38. salam...

    tq for crossing my blog...sekarang sudah ok kah? sudah buang semua toxin dalam perut tu...hehe

    oh...salam perkenalan dan salam ramadhan untuk kamu. :-)

    ReplyDelete
  39. hhhfffffffffffftt senggama sungguh pagi pagi lagi dah baca entri macam ni. wakaka

    ReplyDelete
  40. hahaha..kelakarnya.
    cover2, jangan tak cover :)

    p/s: makan sikit2 je ms buka

    ReplyDelete
  41. Hahaha..Ate tekawa guling2 bukan baca N3 ni tapi baca note di bwh ttg N3 sebelumnya. Begitu gigih kamu mempertahankan maruah diri. Kagum dengan kegigihan kamu, maka Ate follow blog ini.

    BTW thanks singgah di blog Ate semalam. Suka tgk anak muda berbakat melukis kartun cam kamu.

    ReplyDelete
  42. dengan bapak ok lagi kott..

    aku, sepupu perempuan aku dok tunggu depan toilet ..
    lagi sadis..

    ReplyDelete
  43. hahahahahhahaa...berubah x muka bapak roq bila terbau angin roq tu?hehehehehee

    ReplyDelete
  44. ahahahaah... !! saya tergelak kuat baca nih, kekekeke ! malunya lah kan klau ade org kat luar toilet time kite kat dalam toilet, bunyi tuh satu hal, kalau ngan bau bau skali..keh3 :P

    ReplyDelete

men men komen