Tuesday, August 16, 2011

bestnye menggigit bende itu.



ohoiiiii~


wah selamat menyambut Nuzul Quran........tapi entry ni memang xde kene mengene ngan nuzul quran.....just nak share sikit pasal habit kanak2 yang suke menggigit gigit ni.....


mase kecik2 dulu....aku ade banyak gak la mainan....tapi ader satu je yang aku betul2 suke...... kalo orang lain suke ultraman....aku lagi prefer monster dier.......sebab monster dier ade ekor......boleh? haha
Sebab ape aku suke monster berekor tu?? sebab aku boleh gigit ekor dier...macam gambar ni.....hahaha
kalo mainan monster tu idop....mesti dier da nangis kesakitan......
Kadang2 aku pulak yang menangis......sebab kene marah ngan akak aku....ye la....orang beli elok2 senang2 je aku rosakkan......
Kalo dah namenye budak2....ko marah camne pon last2 dier mesti ulang balik perangai dier tu ....kan? huhu

Nak tau akak mane yang selalu marah aku kalo gigit mainan??? kakak aku yang bawah ni iaitu CIKLINN....


Cewah ciklinn....mentang2 baru blaja mekap......dah macam barbie doll asia dah aku tengok.....fewiiiitttt~ gojes siot.....sape sangke dier sudah memiliki 3 orang anak....hahahaha


Akhir kata......saya ada kakak-kakak yang cantik.....ko ade? hahaha..... nak kenal ciklinn?......klik link kat bawah ni....

23 comments:

  1. Hehe. Memang kecik2 ske gigit mainan. Haah la, kakak anda tak nampak macam ada anak 3 la..hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    somelnye kakak..
    cik dulu kalau time nak pergi mandi suke sgt gigit tuala !!hahahhaha

    ReplyDelete
  3. perghh.. comelnya akak ko Roq.. nasib baik dah beranak.. kah kah kah..

    ReplyDelete
  4. tabiat tak elok tu, no no no no :P

    ReplyDelete
  5. HAHAHA..saya pun suka gigit mainan time kecik dulu

    ReplyDelete
  6. ko gigit mainan tu wat ape??
    gigit la kopok lekor ke, bantal busuk ke,...
    hehehe

    ReplyDelete
  7. nasib baik la takde hobi gigit2 camni dulu2.haha.

    gojes ah cik linn! ;)

    ReplyDelete
  8. huwaaaaaaaaaaaa syoknyerrr entry utk i ker.... tocei2... nanti kasi doet raya lebeh yerk...

    ReplyDelete
  9. eh eh, nak promote kakak ke? =O

    ReplyDelete
  10. laki dari kecik suka menggigit..
    sampai tua pun masih menggigit!

    ReplyDelete
  11. lapor ea? haha
    btw, ur sis comellah!

    ReplyDelete
  12. tak nak komen pasal gigit mainan.,
    kakak u kacak larh :P

    ReplyDelete
  13. cantek kakak roqs...

    roq cantek jugak x?

    keh3

    ReplyDelete
  14. perghhh..kakak roq mcm anak dara laaa..ape rahsia beliau ekk

    ReplyDelete
  15. jahanam maenan..
    waahh kakak mmg sgt cantekk..
    awet muda..hee XD

    ReplyDelete
  16. canteq nye kakak dia...
    adik sy pn suka ggt2 dan juga suka membuat eksperimen pada semua barang mainan dia.. bari beli pagi, petang dh nampak rangka jek dh huhuhu~~

    ReplyDelete
  17. kalau la ku kenal ciklin lebih awal.. tentu beliau tak kawin..

    kawin dengan gua.. heheh..


    hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  18. :), kau suka betul dgn kakak2 kau kan?

    ReplyDelete

men men komen