Thursday, July 14, 2011

tukang sentap kelas mekanikal



ohoiiiiiii......~~


haish....entry hari ni sebenornye aku nak citer pasal sorang mamat budak kelas aku.....asyik2 suroh aku buat entry pasal dier....aku pon tak tau apehal....nak kate blog ni femes??? jaoh sekali.....hahaha....kasi jelah chance dier masok.....


 Name mamat ni KODAK,mamat ni sepet, suke bikin orang sentap.....dan sedikit bapok walopon dier cakap orang lain bapok......hahaha

arghhhh! kadang2 sakit hati gak....tapi kalau tiap2 hari kene last2 jadi perkare biase...siap boleh buat lawak lagi....hahaha......nah gambar dier ngan aku......(pemilik blog cube meniru gaya Kodak)


baru2 ni dier ade buat pembedahan mate dekat thailand......ni gambar dier.....


ok.....nah gambar dier bertukar jadi bapok....hahahaha........


awwwwwww~ rase nak tampar je tengok muke dier...hahahaha

yang ni plak gambar budak kelas mekanikal yang happening..... :)



pemilik blog sangat malas melukis hari ini....hujan membuatkan aku ngantok....hahaha

adehhhh.......matilah aku kalo sorang2 budak mekanikal suroh buat entry camni...hahahaha

14 comments:

  1. hahahaha , bagus betool ade kawan camni , siap buat entry khas tuuk kawan .ngeh3~

    ReplyDelete
  2. haha...buat la entry untuk aku plak!!!

    ReplyDelete
  3. sabo jelah yg beliau pakai tudung tu..dah mcm makcik kat kg aku jer..heee

    ReplyDelete
  4. wahahaha..lawak la gmbr aku pki tudung tu..

    ReplyDelete
  5. derang nak tumpang sekaki glamer cam ko..dah ko sorg jek ade blog..

    ReplyDelete
  6. pembedahan mata yang berkesan..

    ReplyDelete
  7. buat la entri pasal budak SANTUN.hehe

    ReplyDelete
  8. hahahahahaha gelak guling2....
    ehhh cantik ler mata pelesu dia tuuuu

    ReplyDelete
  9. syoknya.....ada member cam kamu....esok tua2 leh jenguk balik kenangan nie....:)

    ReplyDelete
  10. saya pun dah malas melukis..huhuhuh

    ReplyDelete
  11. salam singgah :)
    lawak lak entri ni..

    ReplyDelete

men men komen