Wednesday, July 13, 2011

im finally freeee........



ohoooiiiiiiiii~


yeah! finally semua bende da setel......secare rasminye aku dah free......boleh la berblogging cam dulu balik....mungkin akan diupdate sekali dalam 2 hari....yahaaaaa!.....kesian karya2 aku berhabuk....


ok...mase untok berblogwalking...yahhhhhaaa!!!


*psssstttt~ ok tak kalo aku lukis kalo ader kaler  cam kat atas ni??

22 comments:

  1. colour or no colour..keep the drawing coming.. :)

    ReplyDelete
  2. kaler tak kaler mana2 pon ok juga

    ReplyDelete
  3. bagus la camtu.. dah lama aku tunggu entri2 ko. ;)

    ReplyDelete
  4. terbanglah tinggi²...free ye...
    hehehe.....update blog lah

    ReplyDelete
  5. tompang tanya...camne buat reply to comment ni??....saya budak baru belajar

    ReplyDelete
  6. selamat kembali berblog ya roq. edy singgah sini pulak.

    ReplyDelete
  7. mmg dah lama tunggu update...welkam back!!

    ReplyDelete
  8. @azam

    OMG! aku pon x tau.....tanye ciklinn...dier yang buatkan..har3

    ReplyDelete
  9. lepas ni leh marathon update entry

    ReplyDelete
  10. yeahhhhh...sampai kuar air mata tu..heee..
    rajin2 update taw..

    ReplyDelete
  11. hee.mmg comel la lukisan roq, nmpk slmba . lukis muka unie boleh ? heehehee :P

    ReplyDelete
  12. ada atau tak ada warna dh memang cun! asalkan mesej dapat disampaikan...

    ReplyDelete
  13. tahniah la weyh..haduuu pehal le blog ko punye komen box cenggini..ehehe..

    ReplyDelete
  14. selamat berblogging kembali....

    ReplyDelete
  15. happy blogging.....

    roq, jom mlm ni swimming....kalau roq pegi, jumpa kat sana kay....mlm ni 20 laps kalau larat....haha

    ReplyDelete
  16. Roq, aku memang selalu datang melawat kao kat sini. cuma sejak 2 menjak ko lama gila tak hapdet ni aku ingat ko dah bersara..hahaha...

    ok, selamat kembali berkarya.. u are in my bloglist now

    ReplyDelete
  17. BRO !!! NAK TUTORIAL MELUKIS !!! HAHAHA.. BOLEH KA ?

    ReplyDelete
  18. aduh bro, pm my fb okey ? Akim Iqbal

    ReplyDelete
  19. dh single and available ek,.hehe,.snoknyee diee,.sblum ni g mane?,.huhu,.pes time dtg sni ni,.hik3,.

    ReplyDelete

men men komen