Monday, July 18, 2011

owh yeahhhhh......700 sudey....



ohoiiiiiiii~


yeeehaaa~ alhamdulillah....semlam time aku tengok jumlah pollower....rupe2nye dah 700 dah..hehehe
kenape aku suke nombor 700? ...............sebab kalo terbalikkan no tu, dier jadik 007........owh yeah! James Bond siottttt!!!! hahaha


lol......aku pon ade terjumpe satu joke pasal james bond ni.......


Ahahaha....cool giler minah ni.......ape2 hal pon terima kasih banyak2 kepada semua yang sudi bace blog aku yang lite2 ni....hehhe :)

Akhir kata,...

*disebabkan maleh nak lukis....gambar diguna semula..hahaha

ps: gigih giler aku lukis pakai paint malam tadi.....dah la xde mouse......Wacom lak tertinggal kat kampung...huhu

12 comments:

  1. org kalau dah terer melukis, tak pakai mouse + segala tool pon masih boleh lukis lagi.
    mmg terbaik blog ko roq.. ;P

    ReplyDelete
  2. heheee... cayalah!! terbaik..simple.. :)

    ReplyDelete
  3. perghh.. perghhh...
    aku pun fail lukis guna paint bro.. ang punya smooth jer... koh koh koh

    ReplyDelete
  4. perghhh~ cantikk laa gmbr..haha:P

    #lukis muke eyka boleh tak? haha;D

    ReplyDelete
  5. kitar semula pun cantik2..aisshhh..

    ReplyDelete
  6. hoi apesal gambar semua lawa2 ha !!
    hahaha :P

    ReplyDelete
  7. waa., patut la cantek je lukis ade wacom upenye yeeeeee., wacom--impian yg masih belum tertunai sob2 :P

    ReplyDelete
  8. kreatifnyer...pandai yea lukis melukis nih ;p

    ReplyDelete
  9. wow lagi cantik lukisan ko..hehe

    ReplyDelete
  10. rindu nga lukisan roq kat blog ni...tahniah sbb follower dah smpai 700..banyak tu...luksian2 tui semua mmh awesome..terbaik!

    ReplyDelete

men men komen