Saturday, July 30, 2011

Care2 tidor dengan nyenyak



Ohoiiiii~...


entry kali n aku tukar stail sikit...silakan....Enjoy!





18 comments:

  1. wah!! bfday bapak same dengan birthday saya!!!
    hihi

    ReplyDelete
  2. hehehhee...nanti ayah roq bace terus tak buat dah!

    hahahha

    ReplyDelete
  3. arghhhhh i miss this momen... rindu ar saat camni... ko tiru skill akak tu purak2 tidooo

    ReplyDelete
  4. tak sangke ko semanje tu bro...haha~

    ReplyDelete
  5. k dee pun suka tidur kat kusyen..tapi tak pernah pura2 tidur sbb nak didukung..hehehe..

    happy birthday to ur abah ye roq..moga dia panjang umur, murah rezeki dan sentiasa sihat..

    ReplyDelete
  6. the rock is baking the cake tak?

    ReplyDelete
  7. aku pun suka dulu purak purak tido..

    huhuhu..

    ReplyDelete
  8. keh keh.. aku bace komen ciklinn.. ahhaha.. dua dua same

    ReplyDelete
  9. ahahah..teringat pulak perangai buat - buat tidur kat rumah nenek dulu :P

    ReplyDelete
  10. Ehehe..berupdate jugak blog saya

    ini versi saya buat - buat tidur

    oh lagi satu. saya pinjam gambar sekeping masuk dalam entri :D

    ReplyDelete
  11. rindu nk mcm ni.,
    tp skang x ley r da berat. iyah2!!

    ReplyDelete
  12. sweet dapat ayah macam ni.
    teringat zaman kanak2 dulu. hehe

    ReplyDelete
  13. wah! beday kite ngan bapak die sama.. hahahha
    :)

    ReplyDelete
  14. aik , macam mane bapak kau boleh angkat kau , tak berat eh XP

    ReplyDelete

men men komen