Sunday, March 11, 2012

Teknik Bawak Masuk Makanan Dalam Library

Owwwhhhhhhooooiiiiiiiiiiii~


haduyai....tak tau la kenapa aku malas sangat nak hapdate blog....taun ni baru ade 5 entry.... Cipan sangat perangai aku..... entry ni pon ade member aku yang request......sape2 yang ade idea boley la pas2 sikit aku yang sememangnye kekeringan idea haha....


Citer ni berlaku time aku blaja kat Matrix..... aku ngan member aku yang bulat bername Nadrah baru je pas makan kat kafey....tapi still rase lapar....mungkin makan x bace bismillah.....yelah, asal time makan je ade je orang2 yang kene ngumpat....mane nak kenyang.... Nak dijadikan citer , pas waktu rehat kitorang kene masuk library....maka bermulalah strategi menyeludop makanan....


Serius weh! aku dah cuak giler bile join bawak masok makanan..... kalo kantoi ko nak cakap ape? cakap ko nak bagi makan kat ikan dalam aquarium ke? kitorang bukan stakat seludop roti, air kotak, twisties, keropok2 memang selalu la kitorang buat.....Nasi lemak 4 flat je tak berani nak seludop masuk..... Owh shit! teringat pulak pasal nasi lemak 4 flat! khurafat sangat percaya ko boleh dapat 4 flat kalo makan nasi lemak kan? hahaha


10 comments:

  1. First !
    wakakakaka.

    dulu aku pon selalu seludup makanan dalam library. gila bosan masuk library tak makan2 kan. hahaha !

    ReplyDelete
  2. takkan ko bawa roti je? bawa la sebungkus nasi ayam ke, mee goreng basah ke...berbaloi sket kalau kantoi pun....

    ReplyDelete
  3. Skill tu tak boleh blah bro..hahahaha

    ReplyDelete
  4. huhuhu. ni pun boleh praktik dalam wayang gak. sorok nasik lemak. hahahaha

    ReplyDelete
  5. nasi lemak 4 flat?? pergh!!! hebat giler... ko pernah try ke? hahaha.. XD
    itu la fungsi baju pompuan yang sebenar.

    ReplyDelete
  6. ohoii nasi lemak 4flat hanya ley didapai di matrik penang! depan keSis dan keTat LOLz XD r u?

    ReplyDelete
  7. haha biasa balut makanan dgn sweater!hahaha tapi penah kantoi tgh makan dpn librarian! bodoh malu siakkk! demm gila. = ="

    ReplyDelete
  8. skill ni blum pnah buat lagik, pasnih akan dicuba..hmm hmm :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. serious rindu gila karipap pak cik 4flet. sedap seyhh

      Delete
  9. hah hah hah lawak serious ak gelak baca hah hah ha rindu nye

    ReplyDelete

men men komen