Sunday, March 18, 2012

Ultras Mechy Pergi Camping

Owwhhhhhooooiiiiiiii~

Ye seperti biase, aku memang x boleh dok diam kat kolej.....kalo ade event je konpem aku nak join....busan owh dok bilik......Hari tu (ahad bile ntah), aku ngan dak2 mechy pergi Sg Congkak...ciss...pergi sungai congkak pon nak keypoh.....ah! blog aku, suke ati lah.... Ni ha gambar2..... sila menggunakan internet berkuase 10 kuase tenuk untuk menikmati gambar dengan cepat...

gadis2 mechy...sedap uols kek dier....cheese cake, cupcake, coklat cake.....meriah jah!

Operasi bakor membakor bermule

Bakor lagi.....

ni sape snap gambar ni time aku tengah betulkan adik? sheebai toi..haha

Sedap boh!!!!

start mandi je buat empangan, bagi dalam sikit...air paras2 buku lali je, ambik wuduq tak pas



main freesbee kat sungai...ko mampu?

2 orang ex rumet ,baju itam ngan muke tersembol sikit kat kanan tu

mengenekan gadis....

dah kantoi buat2 mesre...siap ade member pose kat blakang..Mira! Y U JOKER?

Spender sedut.......

gadis desa yang sempat ditemu bual..



Gambar beramai- ramai sebelom balik......ko pehal toncet? minum air pakai tong?

Okey...tu je....malas aku nak merepek lagi....penat menaip, naik krem da jari2 ni.....kbye~ :)


12 comments:

  1. best best..da prgi dua kali ke situ, gi naik atas skali..hehe. :)

    ReplyDelete
  2. betul2 ke buat camtu roq? sepak budak masuk sungai?? memang spartan habis la ko kalau buat camtu... muohohoho. >XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. giler ah! nak kene hamon ngan bapak dier? hahaha

      Delete
  3. Apasal muka ko lain haa? Hehehe.. Tak baik tau main sepak-sepak anak dara orang, lain kali campak je masuk sungai... :-)

    ReplyDelete
  4. kelakar giler ko ni ....aku gelak sorang2 baca ko punya entry...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan gelak dalam masjid sudeyh...hahaha

      Delete

men men komen